• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jis - žymus ir turtingas prodiuseris iš Graikijos. Ji – kukli jauna lietuvaitė iš pasiturinčios šeimos. Jis ieško naujų talentų europiniam šou. Ji dalyvauja atrankoje ir krenta Jam į akį.

REKLAMA
REKLAMA

Jis pasiryžta Ją žūtbūt užkariauti, nes laiko turi mažai, tačiau.... Jam skersai kelio stoja Jos draugas, vietinės televizijos prodiuserė ir jos asistentas, Jo temperamentingoji apvalių formų rusaitė žmona bei iš kažkur atsiradęs šantažuotojas inkognito.

REKLAMA

Visų intrigų atomazga labai netikėta! Bet verta pamatyti ne vien dėl to. Tai yra pirmoji lietuviška 2008-ųjų pilnametražė komedija.

Operatoriaus darbas tiesiog prikausto besikeičiančių vaizdų dinamika ir greičiu. Muzikinis garso takelis niekuo nenusileidžia profesionaliam holivudiniam filmui. Įtaigi aktorių vaidyba, siužeto vingrybės ir kandus humoras suteikia papildomo žavesio šiai pirmajai, garsaus Lietuvos muzikos prodiuserio ir kompozitoriaus Žeraldo Povilaičio komedijai.

Rež. Žeraldas Povilaitis

Vaidina: Arvydas Dapšys, Alanas Chošnau, Judita Urnikytė, Dominykas Vaitekūnas, Donatas Šimukauskas, Kristina Žaldokaitė, Kiril Glušajev, Ieva Šimukauskienė ir kt.

Trukmė – 95 min.

Oficialus tinklalapis – www.avantiura.lt

Premjera Lietuvoje: 2008 gruodžio 19d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų