REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena populiariausių Lietuvos grupių „Inculto“ pristato dar vieną radijo singlą iš jų albumo „Marijos žemės superhitai“. Pasak grupės narių, „Kalinio reggaeton“ reprezentuoja „Inculto“ dvasią ir esmę - netikėtas muzikinis sprendimas, maišomi nesuderinami dalykai, praneša „Bomba records“.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai mano mėgstamiausias šio albumo kūrinys. Jis yra skanus prieštaravimų derinys. Lyrinis, šokamas, šiuolaikiškas su senoviniais motyvais - Rusijos ir Karibų kultūrinė sintezė. Rusiškas motyvas panaudotas dėl to, kad norėjosi pripažinti Rusijos įtaką Lietuvos popkultūrai. Kadangi albumas yra apie Lietuvos popkultūrą, buvo neišvengiama bent jau kažko rusiško įmesti į kultūrinę mišrainę. Labai džiaugiuosi, kad tai taip gražiai gavosi. Sočiai turi aštraus kampo, kurio pritrūko keliom kitom albumo dainoms“,- kūrinį pristatė Inculto lyderis Jurgis Didžiulis

REKLAMA

Reggaeton - sparčiai populiarėjantis muzikos stilius kilęs iš Karibų. Kultūrinės mišrainės - tai nauja, šviežia, gardu, nuodėminga.  Pasak grupės narių, jeigu kas paprašytų sukurti gerą garso takelį stilingam „porno“ filmui, tik ir grotų reggaeton. „Bombonešiui“ paklausus, ar tai paskutinis radijo singlas iš "Marijos žemės superhitai", „Inculto“ vyrai nedegė entuziazmu.

„Albumo darbo grafikas žiauriai užsitęsė. Yra keletas labai gerų kūrinių, kurie yra tikrai verti radijo eterio. Pavyzdžiui „Muzika“ su Stepu Januška ar „Faundawei“ su Algiu Ramanausku - Greitai. Kai kurie žmonės mano, kad tai yra geriausios albumo dainos. Deja, jaučiu, kad patys jau esame kitur, kitaip mastome, kitą jaučiame, kitą darome. Jeigu dainos pasirodys radijo stočių eteriuose, labai apsidžiaugsime, bet kadangi nuo šiol esame įnėrę į kitus naujus muzikinius projektus, negalėsime skirti šioms dainoms tiek dėmesio, kiek jos vertos.“, - kalbėjo „Inculto“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų