REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo kitos savaitės Lietuvoje darbą pradeda pasaulinis ženklodaros autoritetas Wally Olins ir jo komanda „Saffron Brand Consultants". Pasauliniai konsultantai, pasamdyti Lietuvos ekonominės plėtros agentūros (LEPA), padės kurti Lietuvos ekonominio įvaizdžio 2009–2014 metų strategiją, Lietuvos ekonominio įvaizdžio 2009-2011 m. strategijos komunikacijos priemonių detalųjį planą bei komunikacijos gaires 2012-2014 metams.

REKLAMA
REKLAMA

„Norime, kad Lietuvos ekonominis įvaizdis būtų kuriamas sistemiškai ir nuosekliai, todėl darbą pradedame nuo kertinių dokumentų parengimo. Tam pasitelkėme Wally Olins, kurio privalumas yra jo ilgametė patirtis ir ne tik bendravimas su aukščiausio lygio asmenimis, siekiant identifikuoti šalies įvaizdžio privalumus ir trūkumus, bet ir dalyvavimas rengiant konkrečius dokumentus – strategijas, komunikacijos planus", - teigia LEPA generalinis direktorius Mantas Nocius.

REKLAMA

Kitą savaitę rinkti medžiagos dokumentams ir susitikti su valstybės valdžios bei verslo visuomenės atstovais į Vilnių, Kauną ir Klaipėdą atvyksta W.Olins "dešinioji ranka" Jeremy Hildreth, pats W.Olins susitiks su aukščiausiais šalies pareigūnais spalio pabaigoje. Parengtus dokumentus planuojama turėti kitų metų pradžioje.

Wally Olins dalyvavo kuriant Lenkijos, Portugalijos ir kitų šalių įvaizdžius. Tai knygų ,,On brand", ,,The Brand handbook", ,,Corporate Identity", ,,Trading Identities", ,,The New Guide to Identity", daugybės straipsnių ženklodaros temomis pasauliniuose leidiniuose autorius, mokymų ir paskaitų vedėjas aukščiausio lygio marketingo specialistams ir verslininkams. ,,Saffron brand consultants" biurai veikia Londone, Madride, Niujorke, Bombėjuje.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų