• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Muzikos prodiuserio Mindaugo Bendžiaus šeimoje - jau keturi nariai. Jiedu su žmona Raimonda susilaukė sūnaus, kuriam nusprendė duoti Kristupo vardą.

REKLAMA
REKLAMA

Sveikas 54 cm ūgio ir 4040 gramų svorio berniukas pasaulį išvydo naktį iš pirmadienio į antradienį Klaipėdos universitetinėje ligoninėje. Gimdymas buvo lengvas, tad gydytojo pagalbos nė neprireikė - mažylį pasitiko tėvelis ir akušerė.

REKLAMA

„Tiek mama, tiek sūnelis jaučiasi gerai. Dukra Guoda labai džiaugiasi turinti broliuką. Dar ir todėl, kad su berniuku nereikės dalintis barbėmis, - juokėsi M. Bendžius.

Atsivežiau dukrytę į gimdymo namus aplankyti brolio ir mamos. Su Raimonda Guodos paklausėme - kaip brolį pavadinsime? Dukra pasiūlė Kristupo vardą, kuris išties jam tinka.“

Kristupėlis - vienintelis Bendžių šeimoje ne ugnies ženklo atstovas. „Aš - Liūtas, žmona - Šaulys, dukra - Avinas, o Kristupas - Svarstyklės.

REKLAMA
REKLAMA

Sakome, galės subalansuoti mūsų ugningą šeimyną. Kol kas jis labai ramus vaikas, bet tikriausiai augs judrus - nėra į ką būti lėtam“, - džiaugėsi laimingas tėvelis. Anot M. Bendžiaus, sūnelis panašus į jį.

Šiandien mamytė su naujagimiu turėtų grįžti iš ligoninės namo.

Beje, Kristupo gimtadienis - tą pačią dieną kaip ir brolių Gintaro bei Mindaugo Bendžių prodiusuotos grupės „Mango“ narės Rimos Petrauskytės.

Valerija LEBEDEVA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų