REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žiemos sezonui dar neprasidėjus, tarptautinis kelionių organizatorius „Tez Tour“ jau pardavė per 40 proc. planuotų kelionių į įvairius užsienio kurortus. Anot bendrovės vadovo, ženklius išankstinius pardavimus veikia nuolaidos, teikiamos keliones užsisakantiems iš anksto, patogūs skrydžiai bei stipriai išplėsta kurortų ir viešbučių pasiūla.

REKLAMA
REKLAMA

Martyno Laivio teigimu, spalio – balandžio mėnesiams jau parduota per 12 tūkst. iš planuotų 30 tūkst. kelionių. Daugiausiai lietuvių šią žiemą planuoja ilsėtis Egipto bei Kanarų salų kurortuose, planuojama, kad daugelis rinksis atostogas Antalijoje, tačiau sparčiai populiarėja kelionės ir į itin egzotiškus kraštus – Tailandą, Gran Kanariją, Kubą ir Dominikos Respubliką.

REKLAMA

„Jaučiamas didelis susidomėjimas žiemos atostogas praleisti šiltuose kraštuose. Daugiausiai šalies gyventojų pageidauja ilsėtis Egipte bei Kanaruose, tikimės, kad ne mažiau populiari bus ir šio sezono naujovė – skrydžiai į Antaliją, kadangi žiemos sezono metu poilsis penkių žvaigždučių viešbučiuose Turkijoje gerokai pigesnis“, - sako M. Laivys.

Anot bendrovės vadovo, ženklus skaičius iš anksto atostogas planuojančių keliautojų žiemą ilsėsis Tailande, kur šiemet poilsis siūlomas net aštuoniuose kurortuose. Be to, artėjančio sezono metu bendrovė pasiūlys tiesioginius skrydžius į Tenerifę ir Gran Kanariją bei patogesnius skrydžius į Kubą ir Dominikos Respubliką, todėl egzotiškų kraštų gerbėjai galės mėgautis nevarginančiomis kelionėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Spalio – balandžio mėnesiais bendrovė skraidins į Egipto, Turkijos, Tailando, Tenerifės, Gran Kanarijos, Kubos, Dominikos Respublikos kurortus, pasiūlys patogius tiesioginius skrydžius į populiariausius Prancūzijos ir Austrijos slidinėjimo kurortus bei organizuos išskirtines keliones į Šri Lanką ir Maldyvus.

Bendrovės apyvarta sausio – birželio mėnesiais šiais metais pasiekė daugiau nei 90 mln. litų ir išaugo net 76 proc.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų