• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neseniai Anglijos, Ukrainos ir Čečėnijos klubų peržiūrose dalyvavęs iš Klaipėdos kilęs Lietuvos rinktinės puolėjas jau derina finansines sąlygas su vienu iš elitinio diviziono Izraelio klubu.

REKLAMA
REKLAMA

Jei atitiks tarpusavio norai ir interesai, klaipėdietis apsivilks Izraelio „Bnei-Sakhnin“ ekipos marškinėlius.

REKLAMA

Pastaroji „pažadėtosios žemės“ vienuolikė neseniai prasidėjusiame Izraelio „Ligat Ha'Al“ čempionate po dviejų turų savo sąskaitoje turi tik 1 tašką ir tarp 12 komandų kol kas yra įsitvirtinusi tik devintoje pozicijoje.

29-erių R. Poškus pastarąjį sezoną Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipoje, tačiau vasarą sutartis oficialiai baigėsi ir nebuvo pratęsta. Prieš dvejus metus - 2006 metais Piterio vienuolikė lietuvį buvo paskolinusi Maskvos „Dinamo“, pernai – „Rostov“ ekipai.

REKLAMA
REKLAMA

Rugpjūčio mėnesį klaipėdietis buvo nuvykęs į Čečėniją, kur bandė įsitvirtinti Grozno „Terek“ klube, tačiau paskutinę akimirką čečėnai sutartį su R. Poškumi pasirašyti atsisakė.

Prieš tai jis dar dalyvavo Kijevo „Arsenal“ peržiūroje, bandė laimę Anglijos antrojo diviziono klube.

R. Poškus vasarą futbolo neapleido - pats individualiai treniravosi, be to, aktyviai dalyvavo naujai įkurtoje Klaipėdos tėvų ir rėmėjų futbolo tarybos veikloje.

Lietuvos rinktinės žaidėjas, kartu su į šią tarybos veiklą įsitraukusių įtakingų politikų, sportininkų ir futbolo specialistų konsiliumu, siekia visais būdais pritraukti lėšų ir atgaivinti griūvančią Klaipėdos futbolo mokyklą.

Beje, šiandien 13.30 val. Klaipėdos miesto savivaldybėje vyks Klaipėdos futbolo sporto mokyklos tėvų ir rėmėjų visuomeninio komiteto susitikimas su Savivaldybės atstovais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų