• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį „Sport 1“ televizija nuo 21.45 val. tiesiogiai iš Italijos transliuos UEFA taurės turnyro rungtynes tarp Genujos „Sampdoria“ ir Kauno „FBK Kaunas“ futbolininkų. Tai bus pirmoji komandų dvikova siekiant išsiaiškinti, kuri iš jų pateks į grupės varžybų etapą.

REKLAMA
REKLAMA

UEFA Drausmės komiteto sprendimu dėl rungtynėse su Danijos „Aalborg“ ekipa gautų raudonų kortelių „Kauno“ futbolininkai Mindaugas Grigalevičius ir Linas Pilibaitis turės praleisti abejas rungtynes su italais, o dėl dviejų Čempionų lygos kvalifikacinėse varžybose gautų geltonų kortelių Kauno klubo gretose nežais Mindaugas Bagužis.

REKLAMA

Šiųmetiniame Italijos čempionate Genujos „Sampdoria“ komandai, po dviejų turų surinkusiai vos vieną tašką ir užimančiai 18-ą turnyrinės lentelės vietą, atstovauja lietuvis Marius Stankevičius.

Prieš varžybas ir po jų „Sport 1“ transliuos Evaldo Gelumbausko vedamą specialią TV laidą „Futbolas LT“. Žadama, jog šioje laidoje dalyvaus buvęs Lietuvos futbolo rinktinės treneris Algimantas Liubinskas bei Lietuvoje gyvenantis muzikantas iš Italijos Giacomo Merlo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų