REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Miuziklo „Ugnies medžioklė su varovais“ premjera jau šį ketvirtadienį, ir laiko repeticijoms liko visai nedaug – tiksliau, visai jau neliko. Nepaisant to, staigmenos ir kardinalūs pakeitimai nesibaigia.

REKLAMA
REKLAMA

 „Balsas.lt“ kartu su „Domino“ teatru suteikia savo skaitytojams galimybę sekti „Ugnies medžioklės su varovais“ repeticijų videodienoraštį ir stebėti, kaip gimsta šis nuostabus ir neužmirštamas miuziklas.

REKLAMA

Šį kartą dar labiau praskleisime paslapties šydą ir parodysime tai, kas premjeros išvakarėse vyksta scenos užkulisiuose. Kostiumų dizainerė papasakos apie tai, kaip buvo sukurti atlikėjų rūbai. Ir dar vienas netikėtumas – likus kelioms valandoms iki išankstinės premjeros, režisierius Gytis Padegimas prasitarė, kad vieną pagrindinių vaidmenų – Monikos – patikėjo naujai atlikėjai, kuriai nors iki tol dar nebuvo tekę atlikti pagrindinio vaidmens, tačiau ji, pasak režisieriaus, atrankos metu sužavėjo visą kūrybinę grupę. Apie visa tai plačiau žiūrėkite videoreportaže.

REKLAMA
REKLAMA

Staigmenos nesibaigia

Miuziklas „Ugnies medžioklė su varovais“ po daugelio metų vėl grįžta į sceną, tik šį kartą visapusiškai pasikeitęs – muzika, šokiu, kostiumais, aktoriais ir, aišku, savo užkulisių istorija bei staigmenomis.

Į miuziklo premjerą besirenkančius žiūrovus prie kino teatro įėjimo pasitiks riedlentininkais apsirengę miuziklo atlikėjai, kurie šoks pagal Andriaus Mamontovo dainuojamas „Kregždutes“, o atėjusius į salę stebins 1976 metų miuziklo pastatymui parašytos „Kregždutės“ ir to meto miuziklui sukurtais kostiumais apsirengę atlikėjai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kostiumų dizainerė ir scenografė Birutė Ukrinaitė pasakojo, kad nors atlikėjų ir buvo paprašyta nesikirpti plaukų, tačiau kai kurie apie tai pamiršę apsikirpo.

Rolando vaidmenį miuzikle atliekantis aktorius Raimondas Baranauskas prisiminė, kaip yra tekę supanikuoti supratus, kad prieš spektaklį nejaučia sceninio jaudulio, kuris kitą kartą sugrįžo savaime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų