REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pranešama, kad aktorė Angelina Jolie negali įveikti po dvynių gimimo ją užklupusios depresijos.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo to laiko, kai Angelina pagimdė mažylius Vivienne ir Knoxą, ji neišeina iš vilos Provanse, Prancūzijoje, kur yra įsikūrusi su Bradu Pittu ir vaikais.

REKLAMA

Šaltinis praneša, kad aktorę nukamavo bemiegės naktys, ji dažnai kviečia gydytojus, nes nuolat nerimauja dėl kūdikių sveikatos.

Kaip rašo „National Enquirer“, vaikučius vargina naujagimiams būdingi pilvo diegliai, todėl jie beveik be sustojimo verkia.

Kitas šaltinis žurnalui „In Touch“ pranešė, kad būtent nuolatinis dvynių verksmas sukėlė Angelinai depresiją. 33 metų aktorė, nors ir bando kontroliuoti savo emocijas, dažnai išlieja savo pyktį ant vyresnių vaikų – Maddoxo, Paxo, Zaharos ir Shiloh.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiuo metu Jolie daugiausia laiko praleidžia lovoje. Ji nieko nedaro, tik miega. Ji visai neturi energijos ir turi prisiversti, kad pavalgytų: juk mažylius reikia maitinti krūtimi. Aktorės nuotaika dažnai ir netikėtai keičiasi: ji gali pravirkti vien dėl to, kad kepurė nukrito ant grindų, ar staiga be priežastis pradėti juoktis. Jai artimi žmonės tikisi, kad Angelina pasidalins su jais savo jausmais ir išgyvenimais.“

Taip pat kalbama, kad šiuo metu Angelinos ir Brado santykiai gana įtempti.

„Angelina mano, kad Bradui pernelyg lengva. Jis gavo vaikus, nepatyręs jokio skausmo, ir bet kuriuo momentu, kai jam kažkas nepatinka, gali kur nors pabėgti“.

Nežiūrint to, Bradas jau kalba apie naujus vaikus. Venecijos kino festivalyje jis pareiškė žurnalistams: „Kitais metais planuoju susilaukti dar dviejų vaikų“.

Šaltinis: „Daily Mail“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų