• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niujorke į finišo tiesiąją artėja paskutinis šio sezono „Didžiojo kirčio“ turnyras „US Open“, kurio prizų fondą sudaro net 20,657 milijonų JAV dolerių. Po šiąnakt įvykusių dvikovų paaiškėjo pirmieji vyrų vienetų pusfinalio dalyviai – jais tapo škotas Andy‘s Murray'us ir ispanas Rafaelis Nadalis.

REKLAMA
REKLAMA

6-ąją vietą pajėgiausių pasaulio tenisininkų klasifikacijoje užimantis A. Murray‘us po atkaklios ir varginančios, net 3 valandas 58 minutes trukusios kovos 7:6 (7:2), 7:6 (7:1), 4:6, 7:5 vis tik parklupdė paskutiniu metų įspūdingą sportinę formą demonstruojantį 19-iolikmetį argentinietį Juaną Martiną Del Potro ir iškopė į turnyro pusfinalį.

REKLAMA

Jame dėl teisės kautis finale škotui teks išmėginti jėgas su pirmąją pasaulio rakete Ispanijos teniso vunderkindu 22-ejų metų Rafaeliu Nadaliu. Kairiarankis maljorkietis šiandien po pralaimėto pirmojo seto kaip reikiant susiėmė ir 3:6, 6:1, 6:4, 6:2 nepaliko šansų kortų šeimininkui amerikiečiui Mardy Fishui. Mačas truko 2 valandas 40 minučių.

Moterų varžybų ketvirtfinalyje raketes surėmė seserys Williams iš JAV. Šį kartą fortūna šypsojosi jaunesnėlei 26–erių metų amžiaus Serenai, kuri po 2 valandas 25 minutes trukusios kovos 7:6 (8:6), 7:6 (9:7) privertė kapituliuoti dvejais metais vyresnę Venus Williams ir iškovojo kelialapį į „US Open“ pusfinalį.

REKLAMA
REKLAMA

Pergalingą savo žygį pratęsė ir Pekino olimpinių žaidynių vicečempionė rusė Dinara Safina. Ji be didesnio vargo 6:2, 6:3 patiesė ant menčių Italijos atstovę Flavią Pennettą. Tokiu būdu turnyro pusfinalyje santykius išsiaiškinti kaip tik ir pamėgins Serena Williams ir Dinara Safina.

Visų antradienį vykusių dvikovų rezultatai:

Vyrai, ketvirtfinalis

Andy‘s Murray‘us (Škotija)Junas Martinas Del Potro (Argentina) 7:6 (7:2), 7:6 (7:1), 4:6, 7:5

Rafaelis Nadalis (Ispanija)Mardy‘s Fishas (JAV) 3:6, 6:1, 6:4, 6:2



Moterys, ketvirtfinalis

Serena Williams (JAV) – Venus Williams (JAV) 7:6 (8:6), 7:6 (9:7)

Dinara Safina (Rusija)Flavia Pennetta (Italija) 6:2, 6:3

„News Bridgepix“ nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų