REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau spalio 1 d. „Domino“ teatre, Vilniuje, bus parodyta spektaklio „Striptizo ereliai“ premjera. Likus mažiau nei mėnesiui iki premjeros jau beveik baigti siūti spektakliui skirti specialūs kostiumai, o aktoriai sakosi jau mintinai išmokę žodžius dainų, pagal kurias atliks savo solinius numerius ir bendrą įspūdingą finalinį šokį.

REKLAMA
REKLAMA

Kostiumai – nuo krepšinio rinktinės iki Elvio Preslio

Daugiausia pastangų organizatoriams prireikė beieškant šešių Lietuvos krepšinio rinktinės aprangų. „Kreipėmės net į pačią Lietuvos sporto federaciją, mat prieš Olimpines žaidynes parduotuvėse jau buvo nelikę mūsų rinktinės sportinių kostiumų. Galų gale po ilgų paieškų aprangas gavome. Tačiau dabar, kad pergalė būtų garantuota, dar vis ieškome olimpinio kamuolio“, - apie spektaklio kostiumų paieškas kalbėjo į jas įsitraukęs ir pats „Domino“ teatro vadovas Egidijus Baranauskas.

REKLAMA

Per finalinį spektaklio šokį aktoriai pasirodys ir su tautiniais kostiumais. Organizatoriai spektakliui pasirinko Žemaičių krašto tautinius rūbus, mat nuo senų laikų žemaičiai buvo turtingas kraštas ir jų kostiumai iš kitų išsiskiria spalvingumu, detalių įvairove. Aktoriams siuvami tikros odos specialūs batai, kepurės, pinamos juostos, kai kurios kostiumų detalės specialiai perdaromos, kad aktoriai rūbus galėtų nusiplėšti vienu ypu. Autentiškus tautinius rūbus spektakliui siuva Lietuvos liaudies centro rekomenduoti siuvėjai.

REKLAMA
REKLAMA

Be krepšinio rinktinės ir tautinių rūbų, spektakliui jau paruošti tikri policininko bei suvirintojo kostiumai, siuvama ir speciali senovės Romos laikų toga, Michaelo Jacksono ir Elvio Preslio kostiumai. Be viso to, spektakliui siuvamos ir trys prabangios suknelės, nors komedijoje vaidins tik viena moteris... Kam bus reikalingos dar dvi suknelės, organizatoriai kol kas laiko paslaptyje.

Spektaklyje skambės ne tik užsienio hitai

Komedijoje „Striptizo ereliai“ skambės net 10 populiarių dainų ir klasikinių disko hitų. Aktoriai scenoje šėls pagal grupių „Poliarizuoti stiklai“ titulinę dainą, Inculto “Welcome to Lithuania”, Marijono Mikutavičiaus „Trys milijonai“. Spektaklyje taip pat skambės popscenos karaliaus Michaelo Jacksono daina “Bad” bei romantiškojo Joe Cockerio “Leave your hat on”. Šios dainos abejingų nepalieka iki šiol.

Nuogiausios metų komedijos „Striptizo ereliai“ premjera jau spalio 1 d., „Domino“ teatre Vilniuje, o bilietus visi nekantraujantys nuo šiandien gali įsigyti visose BILIETAI LT kasose bei internetu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų