• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Opus 3“, tituluojamas socialiai aktyvių, meniškų, pozityviu požiūriu išsiskiriančių žmonių radiju, antrąjį gimtadienį švęs drauge su savo gerbėjais ir lietuviško muzikos pasaulio talentais.

REKLAMA
REKLAMA

Rugsėjo 6 d. radijo stotis „Opus 3” gimtadienio proga visus kviečia į renginį be jokių fonograminių atlikėjų, – skelbia renginio organizatoriai.

REKLAMA

„Opus 3” gali didžiuotis plačiausiu muzikos spektru Lietuvoje: nuo ethnic electronic iki alternative rock, nuo world music iki drum‘n‘bass. Nuo „Babyshambles“ iki Sigur Ros, nuo „Royksopp“ iki „Antony & The Johnsons“, nuo Alinos Orlovos iki „Happyendless“.  

Tarp komercinių radijo stočių intelektualesnės muzikos formatu išsiskiriančioje „Opus 3” savo vietą turi ir kitur mažai „grojami“ Lietuvos atlikėjai, žinomi platesniuose kūrybiško jaunimo vandenyse, tačiau dėl savo neatitikimo „standartams“, nepatenkantys į komercinių radijo stočių repertuarą. Ne vienam jaunajam ir į eksperimentus linkusiam muzikos kūrėjui ši radijo stotis tampa pirmąją platforma į viešąją erdvę. O daugelis garsių atlikėjų, tokių kaip Samas („Bix“), „Monkey Brothers“ ar Driezhas, „Opus 3” vadina geriausiu savo draugu.

REKLAMA
REKLAMA

Būtent dėkodama draugams radijo stotis „Opus 3” kviečia į antrąjį savo gimtadienį (jis vyks Vilniuje, klube „Havana Social Club“, rugsėjo 6, 20 val.) tarp kurio svečių – grupė BIX (kurią „savo laiku“ apšildė Nirvana!), tobulą muziką kuriantis Leonas Somovas su Jazzu, „Fatboy Slim“ kolegos „Metal On Metal“, nakties karaliai Pupa ir Benua bei elektriniais žaibais besisvaidantys „Twnkl“. Iš viso gimtadienio vakare trijose scenose skambės daugiau nei 20-ies atlikėjų ir DJ‘ų muzika!

Daugiau informacijos: www.lrt.lt/opus3

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų