REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai Sarah Jessica Parker filmavosi pilnametražiame filme „Seksas ir miestas“, jos vyras taip pat galvojo apie seksą. Ir ne tik galvojo. Matthew Broderickas buvo užmezgęs romaną su daugiau kaip 20 m. jaunesne psichologinių konsultacijų specialiste. Tiesa netruko iškilti į paviršių.



Romanas pažįstamų bute

Kai Sarah Jessica Parker filmavosi pilnametražiame filme „Seksas ir miestas“, jos vyras taip pat galvojo apie seksą. Ir ne tik galvojo. Matthew Broderickas buvo užmezgęs romaną su daugiau kaip 20 m. jaunesne psichologinių konsultacijų specialiste. Tiesa netruko iškilti į paviršių.



Romanas pažįstamų bute

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tai buvo šokas. Pirmasis apie išdavystę pranešė žurnalas „Star“: „Kai Sarah Jessica filmavosi „Sekse ir mieste“, jos vyras smagiai leido laiką su 25 m. mergina“. Anot reporterių, aktorius ir 20 m. jaunesnė psichologijos specialistė susipažino bare. Informatorius pranešė, kad M. Broderickas pakvietė rudaplaukę merginą prie savo staliuko. „Jis pavaišino ją gėrimu. Jau po pirmos martinio taurės ji atsisėdo arčiau. Paskui gėrimai juos dar labiau suartino“, - pasakojo barmenas. Tačiau tą vakarą nieko ypatingo taip ir neįvyko. Matthew ir paslaptingoji mergina tik apsikeitė vizitinėmis kortelėmis ir kiekvienas nuvažiavo į savo pusę. Tačiau tęsinio ilgai laukti neteko.

REKLAMA

Jau po keleto dienų juodu susitiko vėl. Šįsyk jo naujosios draugės pažįstamų bute. Jie ilgai nedelsė, kad „artimiau susipažintų“. „Mattas atėjo su gėlėmis ir vynu. Atrodė susikaustęs, kai stovėjo prie durų“, - pasakojo kaimynė. Buto šeimininkė iš karto perspėjo, kad neišduos aktoriaus meilužės vardo ir pavardės. „Galiu tik pasakyti, kad jis pas ją lankėsi keletą kartų. Jų ryšys buvo labai aistringas. Rašinėjo vienas kitam šimtus SMS žinučių. Juos tikrai siejo kažkas ypatingo. Romanas truko keletą mėnesių. Ji norėjo anksčiau nutraukti tuos santykius. Jai nepatiko tai, kad Matthew turi žmoną ir vaiką. Tačiau nesugebėjo jo mesti“, - aiškino merginos draugė.

REKLAMA
REKLAMA

Demaskuotas

Jų paskutinis susitikimas įvyko sausio pabaigoje. Nemažai išgėrę jie vėl nuvyko į minėtą butą Manhatane. „Jis iš buto išėjo po 30 minučių. Jo veido išraiška buvo gana keista. Jis tik pasakė „ką gi“ ir atsisveikino. Daugiau jie čia nesusitiko“, - pasakojo kaimynė. Kas nutraukė romaną, neaišku. Aišku tik viena. Matthew labai nenorėjo, kad apie tai sužinotų Sarah Jessica.

Aktorė pirmosiomis vasario dienomis grįžo iš filmavimo Meksikoje. Jau tada įtarė, kad kažkas ne taip. Vyras vakarais nekeldavo ragelio, o paskui aiškindavo miegojęs. Meluodamas nenumanė vieno dalyko. Juk Manhatane nieko nenuslėpsi. O juo labiau garsaus aktoriaus ryšio su moterimi, kuri nėra jo žmona.



Pirmoji krizė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Saros ir Matthew santuoka iki tol buvo laikoma pavyzdine. Pramogų verslo pasaulyje retai pasitaiko, kad jausmai truktų ilgiau nei metus. O jie gegužę šventė 11-ąsias vestuvių metines. „Visą tą laiką svarbiausia jiems buvo pasitikėjimas. Jie labai dažnai važiuodavo į filmavimus, o tada likusiam vienam atsiranda tiek pagundų. Tačiau jie joms nepasidavė. Bent jau iki šiol“, - pasakoja aktorės draugas. Nors romanas baigėsi beveik prieš pusmetį, tik dabar apie jį sužinojo žiniasklaida. Kodėl?

Šantažas?

Pasak bulvarinio leidinio „The Sun“, Matthew buvo šantažuojamas savo buvusios meilužės. Kalbama ne apie pinigus, greičiau apie užgautus jausmus. Ji visą laiką bandė susigrąžinti Matthew. „Siuntinėjo jam elektroninius laiškus, kuriuose aktorių vadino savo saldžiu sausainiuku“, - rašė anglų leidinio žurnalistai.

REKLAMA

Kai Matthew paskutinį sykį leido jai suprasti, kad neketina palikti šeimos, ji susisiekė su žiniasklaida. Žurnalą „Star“ pasirinko neatsitiktinai. Jai buvo dosniai atsilyginta už jos intymius prisiminimus. „The Insider“ pateikė kitą galimą scenarijų. „Jeigu niekas nežino, kas yra Matthew meilužė, galbūt ji ir nenorėjo dalytis jų santykių smulkmenomis?“ - rašė šio žurnalo reporteris. Anot jų, Sarah apie romaną sužinojo jau vasarį. Aktorius nuoširdžiai prisipažino žmonai ją apgaudinėjęs. Tai kas pardavė medžiagą „Star“? Šiuo klausimu „The Insider“ taip pat turi savo versiją. „Tai buvo atsitiktinumas. Kažkas per daug prasitarė ir reikalas buvo išpūstas“.

REKLAMA

Tačiau patys suinteresuoti asmenys tylėjo. Matthew atstovas spaudai ištarė tik kelis žodžius: „Jokių komentarų“. Tai taip pat atrodo įtartina. „Pramogų verslo pasaulis vadovaujasi savais dėsniais. Jeigu tai, ką rašo laikraščiai, yra netiesa, nesakoma „jokių komentarų“. Tada žvaigždžių advokatai labai aršiai reaguoja. Šįsyk jie turbūt negavo tokio nurodymo“, - aiškina vienas iš aktoriaus asistentų.

Po publikacijų bangos aktorės gerbėjai svarsto, kas dabar laukia jos santuokos. Ir vis dėlto įdomu, kada aktorė sužinojo apie vyro neištikimybę. Jeigu tik iš spaudos, tai patyrė dvigubą pažeminimą.

Parengta pagal dienraštį „Respublika“

News Bridgepix nuotraukos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų