REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau ateinantį pirmadienį „Ambrozijos TV“ žiūrovai pamatys pirmąjį Minedo pokalbių šou, kuriame bus diskutuojama laidos vedėjui – atlikėjui Minedui labai aktualia tema apie populiarumo naštą. Atlikėjas jau guodėsiAmbrozija TV“ prodiuseriui Kęstučiui Mateliui, kad pasirodžius pirmiesiems „Ambrozijos TV“ anonsams per TV3, netikėtai atsirado visas būrys neva Minedo giminaičių, norinčių ne tik su juo bendrauti, bet ir paramos prasimušant pramogų versle ir net siūlančių steigti bendrą grupę „Minedai“.

REKLAMA
REKLAMA

„Ambrozijos TV“ žiūrovai ateinantį pirmadienį pamatys ir pirmąją daugiaserijinio filmo apie legendinį svieto lygintoją tęsinio – serialo „Tadas Blinda II“ seriją. Joje garsaus lietuvių aktoriaus Vytauto Tomkaus kuriamas personažas smarkiai prasigyvenęs lyginant su dar 1972 metais rodyto serialo herojumi. Pirmojoje tęsinio serijoje Tadui Blindai tenka aiškintis, kas jo žemėje neteisėtai pastatė pirtelę – šiam tikslui jis pasikviečia savo sūnų ir seną gerą draugą čigoną.

REKLAMA

„Ambrozijos TV“ – humoro laida, tačiau Vytautas Tomkus sutiko joje vadinti ir parodijuoti jį išgarsinusį personažą Tadą Blindą. Jis mielai važiuoja į filmavimus, nors kiekvieną kartą jam tenka nukakti nemažą atstumą – šiuo metu aktorius gyvena vienkiemyje. Dirbant su juo iš karto jaučiasi, kad tai tikras profesionalas“, – sako laidos „Ambrozija TV“ prodiuseris ir humoro grupės „Ambrozija“ aktorius Kęstutis Matelis.

Ar pavyks „Ambrozijos TV“ serialo „Tadas Blinda II“ herojui išsiaiškinti, kas neteisėtai pastatė pirtelę jo žemėje? Kokias naujienas praneš „Ambrozijos TV“ Šviežienų laida? Ką ir kokia proga savo vedamame „Ambrozijos TV“ Sveikinimų koncerte sveikins atlikėja Džordana Butkutė?


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų