REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į gimtinę sugrįžo ketvirtąją vietą Pekino olimpinėse žaidynėse užėmusi Lietuvos krepšinio rinktinė. Vyriausiasis komandos treneris Ramūnas Butautas atsakė į žurnalistų klausimus apie olimpiadą.

REKLAMA
REKLAMA

„Be jokios abejonės, padariau klaidų ir žinau kokias, tačiau nesiruošiu jų komentuoti. Kiekvienas patyrimas yra patyrimas, be abejo, toks turnyras kaip olimpiada, kada suvažiuoja visos stipriausios komandos, geriausi žaidėjai ir treneriai, gauni didelę patirtį. Visada stengiaus tobulėti ir puikiai suprantu, kad dar ne viską žinau. Pasisėmiau daug patirties“, - kalbėjo R.Butautas.

REKLAMA

„Ramūnas Šiškauskas oro uoste pasakė, kad daugiau nežais. Paspaudžiau ranką, padėkojau. Ramūnas atsisveikina su rinktine. Viltis žūsta paskutinė. Pailsės krepšininkas ir galbūt pakeis savo nuostatas. Kol kas daugiau niekas nesakė apie karjeros rinktinėje pabaigą“, - žurnalistams sakė R.Butautas.

Kodėl taip mažai žaidė Darjušas Lavrinovičius? „Manau, kad jam vertėjo vykti su rinktine į olimpiada. Jis žaidė optimalų minučių skaičių pagal susiklosčiusią situaciją. Jis turėjo rimtą traumą“, - argumentavo treneris.

REKLAMA
REKLAMA

R.Butautas susilaukė dar vieno klausimo apie D.Lavrinovičių. Žurnalistai mėgino išsiaiškinti, ar dvikovoje su Ispanija, kai aikštelę paliko trys aukštaūgiai, nereikėjo labiau remtis Broliu. „Dabar galima daug ką svarstyti, daug polemizuoti. Vertėtų prisiminti, kad rinktinėje nebuvo Dariaus Songailos. Bet po mūšio kumščiais nesimosuojame. Manau, kad su Ispanija buvo geros rungtynės ir buvome verti pergalės. Darjušas buvo penktas aukštas žmogus mūsų komandoje ir bent jau aš nemoku panaudoti visus penkis aukštaūgius vienose rungtynėse“, - sakė R.Butautas.

Romanas Buršteinas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų