REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar Subačiaus gatvės apžvalgos aikštelėje atidaryta nauja lauko kavinė „Kava tau“.

Vieta unikali tuo, kad iš kavinės terasos atsiveria nepakartojama Vilniaus senamiesčio panorama, kuria pasigrožėti atvažiuoja į Vilnių atvykę svečiai.

REKLAMA
REKLAMA

Lauko kavinėje bus transliuojamos Olimpinės Pekino žaidynės, vakarais iki saulėlydžio vyks gyvos muzikos koncertai, naujų knygų pristatymai. Darbo dienomis nuo ryto skubantys į darbą vairuotojai galės nusipirkti kavos neišlipę iš automobilio. Vairuotojai, užsisakydami rytinę kavą, gaus ir rytinę spaudą.

REKLAMA

Vilniaus miesto savivaldybė, įrengusi Subačiaus g. apžvalgos aikštelę, du kartus skelbė konkursą vasaros lauko kavinei šioje vietoje įrengti. Dėl įvairių priežasčių sostinės verslininkams įrengti kavinės nepavykdavo.

Šiais metais Savivaldybės konkursą įrengti lauko kavinę laimėjo UAB „Kava tau“, priklausanti jauniems verslininkams, kurie per trumpą laiką parengė tinkamą šiai vietai projektą, įrengė ne tik šioje vietoje taip reikalingą kavinę, bet ir viešuosius tualetus.

Savivaldybės vadovai ir specialistai mano, kad ši kavinė taps viena iš labiausiai vilniečių ir turistų pamėgtų ir lankomų vietų sostinėje.





Kavinės atidaryme dalyvavo ir Vilniaus meras Juozas Imbrasas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų