• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkė Fergie nekantrauja, kada galės imtis naujo vaidmens kine. Fergie praėjo atranką ir miuzikle „Devyni“ gavo prostitutės vaidmenį. Filme kartu su Guido (Danielis Day-Lewisas) ji atliks uždegančią dainą „Be Italian“, praneša AP.

REKLAMA
REKLAMA

„Mano herojė - prostitutė. Ji supažindina Guido su seksualumo pasauliu. Daina, kurią atlieku, yra iš tiesų stipri. Dainuoju jau seniai, tačiau man dar niekada neteko dainuoti kaip kino herojei. Tai man kažkas naujo, todėl su nekantrumu laukiu filmavimo“.

REKLAMA

Be 33 metų Fergie filme taip pat vaidins D. Day-Lewisas, Marion Cotillard, Penelope Cruz, Nicole Kidman ir Kate Hudson. Filmo „Devyni“ režisierius – Robas Marshallas („Čikaga“). Filmavimai prasidės spalio mėnesį.

Anksčiau Fergie jau yra atlikusi keletą epizodinių vaidmenų kine.

Dainininkė labai džiaugiasi, jog jai teks galimybė vaidinti su garsiausiais Holivudo aktoriais. Ji sako norinti tiesiog stebėti, kaip jie dirba, kad pati galėtų kažko išmokti.

Šiuo metu žvaigždė kartu su grupe „Black Eyed Peas“ įrašinėja naują albumą. Paskutinis jų albumas „Monkey Business“ pasirodė 2005 metais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų