REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsusis aukštosios mados kūrėjas Giorgio Armani interviu dienraščiui „The Times“ atskleidė, kas turėtų būti svarbu kiekvienam stilingam vyrui.

REKLAMA
REKLAMA

1. Nepersistenkite - stilingiausi yra tie, kurie, atrodo, visai nesistengia būti ypatingi. Svarbiausia - išlikti pačiu savimi.

REKLAMA

2. Labiausiai lieknina tamsiai mėlyna spalva. Šios spalvos kontekste galėsite žaisti įvairia forma ir faktūra.

3. Geri drabužiai padeda pasitikėti savimi ir pasiekti savo tikslą. Pieš kurį laiką man paskambino Russellas Crow ir pasiguodė, kad jo regbio komanda prastai žaidžia. Jis paprašė, kad sukurčiau sportininkams specialią uniformą, aš sutikau. Dabar jo Australijos „Rabbitohs“ vėl laimi.

4. Jei aktyviai sportuojate, jūsų raumenys gali susiformuoti neįprastose vietose - tokiu atveju patartina užsisakyti drabužius privačiai. Neseniai sukūriau aprangą „Chelsea“ futbolininkams, todėl žinau, ką sakau.

REKLAMA
REKLAMA

5. Vyrui atrodyti seksualiai - reiškia pasitikėti savimi. Tai ne tik kūno, bet ir dvasios būsena.

6. Švarkas - svarbiausias vyriško garderobo drabužis. Visada žiūrėkite, kad jis būtų gerai pasiūtas, tiktų jūsų figūrai ir nevaržytų judesių. Jei su švarku viskas tvarkoje, visa kita suderinti nebus sunku.

7. Pirkti pigius batus yra pernelyg brangu. Visuomet didžiausią dėmesį skirkite svarbiausiems elementams: geri batai - jūsų garderobo pagrindas.

8. Esu laimingas, jog šiuolaikiniai vyrai vėl siekia būti elegantiški. Grunge, mano nuomone, nebuvo geriausia mados tendencija. Elegancija visuomet peržengia laiką, ji niekada nesensta ir nesendina jūsų. Manau, jog už savo sėkmę turiu būti dėkingas šiai filosofijai. Man svarbiau stilius nei kintančios mados tendencijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

9. Holivudo vakarinio kostiumo standartas tapo visų renginių uniforma - juodas kostiumas, balti marškiniai, juodas kaklaraištis. Tai klišė, tačiau kiekvienas vyras taip apsirengęs atrodo gerai.

10. Rinkitės neutralias audinių spalvas, venkite pernelyg įmantrių raštų - tokie drabužiai mados tendencijų kontekste išlieka ilgiau.

11. Vyrams aksesuarus gamina daug firmų, todėl investuodami į avalynę, diržus, rankines, kaklaraiščius galite laikas nuo laiko atnaujinti savo išorę. Atminkite, kokių spalvų drabužius dėvite, ir derinkite prie jų naujus aksesuarus. Žinokite, kad juodą ar rudą spalvą visada galite derinti su pilka. Laikrodis - svarbiausia detalė, daug pasakanti apie jus, kaip vyrą.

12. Gerai parinkta parfumerija gali tapti svarbiausiu jūsų įvaizdžio elementu. Žmonės tai pirmiausia pastebi, kai ateinate, ir tai paskutinis dalykas, kuris lieka jums išėjus.





Giorgio Armani, „News Bridgepix“ nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų