REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pastaruoju metu netylančios kalbos apie galimą Brazilų futbolo burtininko Kaka perėjimą į Chelsea, kuri esą pasiryžusi mokėti milžiniškus pinigus už žaidėjo įsigijimą, turėtų nutilti. Kaka agentas tvirtina, kad jo klientas liks AC Milan komandoje ir neturi jokio noro palikti San Siro.

REKLAMA
REKLAMA

Susidomėjimą Kaka rodė nemažai garsiausių Europos futbolo klubų, bet Rossoneri visada tvirtino, kad brazilas yra neparduodamas. Kaka agento Gaetano Paolillo teigimu, situacija nesikeičia ir šįkart.

REKLAMA

Pranešama, kad Luiso Felipe Scolario treniruojama Londono komanda buvo pasiryžusi sumokėti  100 mln. eurų už žaidėją, tačiau anot G. Paolillo, sandoris neįvyks.

„Kaka visada buvo ir tebėra patenkintas esantis Milane“, - sakė žaidėjo agentas.

„Jis jaučia ypatingus jausmus visiems čia esantiems, o jo šeima gerai jaučiasi Milane“, - spaudoje cituojamas G. Paolillo.

AC Milan viceprezidentas Adriano Galliani anksčiau tvirtino, kad Kaka galėtų būti parduodamas tik vieninteliu atveju – jei jis pats išreikštų norą palikti klubą. „Mes nesiruošiame jo parduoti. Net jeigu „Chelsea“ mums pasiūlytų 300 milijonų eurų, Kaka paslaugų mes neatsisakysime“, - nukirto A. Galliani.

Brazilas visada demonstruodavo savo ištikimybę klubui ir teigdavo, kad jis nori likti Rosonero visiems laikams, o pastarasis žaidėjo agento pranešimas visiems AC Milan gerbėjams turėtų būti tarsi muzika ausims.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų