REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijoje prakaitą liejantis ir kartu su Lietuvos rinktine Pekino olimpiadai besiruošiantis Ramūnas Šiškauskas sutiko pasidalinti savo mintimis su Rusijos „trud.ru“ žurnalistu ir papasakoti, ko tikisi iš jau visai netrukus prasidėsiančių olimpinių žaidynių.

REKLAMA
REKLAMA

Baltų Pipenu vadinamas Kaišiadoryse gimęs 29-erių metų lietuvis atskleidė, kad grupės varžybose labiausiai prisibijo Rusijos ir Argentinos rinktinių:

REKLAMA

„Mano manymu, stipriausi varžovai mūsų grupėje yra dabartinė Europos čempionė Rusija ir olimpinė čempionė Argentina“

„Gaila, kad patirta trauma sutrukdys mano draugui iš CSKA Viktorui Chriapai dalyvauti Pekine, bet ir be jo jūsų komandoje yra kam žaisti. Kaip suprantu, Andrejus Kirilenka po paskutinių Europos pirmenybių dar labiau patobulėjo, ir Pekinas gali tapti jo karjeros viršūne. Aišku, mes pasistengsime sutrukdyti jam ją pasiekti“ - pagarbiai apie Rusijos komandą atsiliepė R. Šiškauskas. 

REKLAMA
REKLAMA



„News Bridgepix“ nuotr.

„Be abejo, labai pavojinga ir Australija. Be mūsiškio Davido Anderseno, jie dar turi keletą neblogų vyrukų iš NBA – galbūt ne žvaigždes,  bet gerus, kvalifikuotus žaidėjus. Tuo tarpu beveik visi Kroatijos krepšininkai, įšokę į benuvažiuojantį traukinį tik paskutinę akimirką, atstovauja geriausiems Europos klubams“ - neskubėjo nurašyti nei australų, nei kroatų šansų Maskvos CSKA lyderis.

„Tamsusis grupės arkliukas – Irano rinktinė. Aš nežinau nei jų žaidėjų vardų, nei klubų, kuriems jie atstovauja. Bet mūsų komandoje dirba garsusis Rimas Kurtinaitis, kuriam prieš porą metų yra tekę treniruoti Azerbaidžano rinktinę, kuri dalyvavo įvairiose Azijos varžybose. Manau, kad jis surinks daug naudingos informacijos ir apie Iraną“ - apie mažai žinomus varžovus ne ką tegalėjo papasakoti 198 centimetrų ūgio ir 91 kilogramų svorio krepšininkas. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA



„News Bridgepix“ nuotr.

„Mūsų treneris ir vėl yra Ramūnas Butautas. Visi geriausi Lietuvos žaidėjai, išskyrus Žydrūną Ilgauską ir Arvydą Macijauską, gali padėti savo šaliai. Dabar mes dalyvaujame draugiškuose turnyruose Portugalijoje ir Ispanijoje, kažkur netoli treniruojasi ir Rusija, bet iki Pekino olimpiados mes aikštelėje tarpusavyje taip ir nebesusitiksime“ - toliau dėstė Lietuvos rinktinės narys.

„Niekas iš mano šeimos nevyks į Pekiną – jie sirgs už mane prie televizoriaus ekrano. Su žmona Edita ir dvejų metukų Matu susiskambiname beveik kiekvieną dieną, bendrausime ir kai nuvyksiu į Pekiną“ - šeimos planus atskleidė R. Šiškauskas.

REKLAMA

„Karščio, atvirai kalbant, nė kiek nebijau – esu nemažai žaidęs pietų kraštuose. Be to, visos salės gerai vėdinamos, o degintis saulėje aš tikrai nesiruošiu“ - pridūrė lietuvis.

Priminsime, kad A grupėje kartu su Lietuva dar varžysis Rusijos, Argentinos, Australijos, Kroatijos ir Irano krepšinio rinktinės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų