REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po ilgų įvairiais gandais apipintų laukimo valandų šiandien futbolo vunderkindas iš Brazilijos Ronaldinho pagaliau išsklaidys visas abejones ir padės savo parašą ant sutarties su „AC Milan“ ekipa.

REKLAMA
REKLAMA

Tik atskridusį ir iš lėktuvo išlipusį reperio stiliumi apsirengusį naująjį savo didvyrį Milane šiltais aplodismentais pasitiko tūkstančiai „rossoneri“ tifozių.

REKLAMA

Spėjama, kad 28-erių metų amžiaus tiek saugo, tiek puolėjo pozicijose galintis žaisti Ronaldinho, kurio tikras vardas yra Ronaldo De Assis Moreira, su tituluočiausiu pasaulio futbolo klubu po medicininio patikrinimo sudarys trejų metų kontraktą.

„Esu labai laimingas pagaliau atvykęs į Milaną ir tikiuosi, kad suteiksiu visiems daug džiaugsmo. Buvo daug visokių dalykų, bet dabar aš čia tam, kad apsivilkčiau raudonai juodus marškinėlius“ - jį iš visų pusių apspitusiems italų žurnalistams teigė Ronaldinho.

Priminsime, kad nuolat besišypsantis kamuolio virtuozas savo profesionalaus futbolininko karjerą pradėjo „Gremio“ klube, kuriame praleido ketverius metus. Vėliau brazilas persikėlė į „Paris Saint Germain“ ekipą, o dar po dvejų metų (2003-iaisiais) sulaukė pasiūlymo ir iš pačios „Barcelonos“. Su Katalonijos ekipa Ronaldinho dukart triumfavo Ispanijos „La Liga“ čempionate.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų