• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Graikijos Retimno mieste, Kretos saloje, Europos „Premium Meeting“ varžybų „Vardinoyiannia“ disko metimo sektoriuje vėl sužibėjo Virgilijus Alekna.

REKLAMA
REKLAMA

36-erių metų lietuvis, geriausiu ketvirtuoju bandymu įrankį nusviedęs net 70 metrų 86 centimetrus ir visus savo varžovus palikęs toli sau už nugaros, daugiau nei užtikrintai penktus metus iš eilės triumfavo šiame turnyre. Pažymėtina, kad, be pergalingo metimo, V. Aleknai diską pasiųsti už 70 metrų atžymos pavyko dar du kartus: antru ir penktu mėginimu Lietuvos lengvaatletis užfiksavo ne ką mažiau įspūdingus rezultatus – 70 metrų 55 centimetrai ir  70 metrų 76 centimetrai.

REKLAMA

Antrąją ir trečiąją vietas užėmė Estijos atstovai: Gerdas Kanteris nuo mūsiškio atsiliko daugiau nei dviem metrais (68 metrų 73 centimetrai), o Aleksanderis Tammertas ; - daugiau nei šešiais su puse metro (64 metrai 30 centimetrų).

Varžybos Kretoje V. Aleknai buvo priešpaskutinės iš pasiruošimo Pekino olimpinėms žaidynėms ciklo. Liepos 19 dieną olimpinis čempionas savo jėgas prieš svarbiausias metų varžybas pasitikrins paskutinį kartą, kai dalyvaus Lietuvos lengvosios atletikos čempionate Kaune.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų