• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dalaso „Mavericks“ ekipa pasirašė sutartis su Antoine'i Wrightu, Jamesu Singletonu ir Keithu McLeodu. Du iš šių trijų krepšininkų praėjusį sezoną rungtyniavo Eurolygoje.

REKLAMA
REKLAMA

J.Singletonas neseniai nutraukė sutartį su Vitorijos „Tau Ceramica“ ir atvyko į JAV, kur rungtyniauja NBA vasaros lygos turnyre bei per kiekvienas "Mavericks" rungtynes renka po 15 taškų.

REKLAMA

Praėjusį sezoną 27 metų 203 cm ūgio puolėjas sužaidė 7 ULEB Eurolygos turnyro rungtynes ir per 16 aikštėje praleistų minučių vidutiniškai rinko po 3,7 taško bei atkovojo po 3,1 kamuolio.

K.McLeoas praėjusį sezoną buvo sudaręs sutartį su Sienos „Mintepaschi“ ekipa, tačiau šiame klube praleido tik mėnesį. 28 metų 188 cm ūgio gynėjas dalyvavo ketveriose Eurolygos rungtynėse ir vidutiniškai per 14 minučių pelnydavo 4,5 taško bei padarydavo 1,3 klaidos.

REKLAMA
REKLAMA

Grįžęs į JAV krepšininkas sulaukė rimtų JAV teisėsaugos kaltinimų už neteisėtą ginklo laikymą ir panaudojimą, tačiau kalėjimo sugebėjo išvengti.

Anksčiau „Maverics“ gretose rungtyniavęs A.Wrightas praėjusius du sezonus žaidė Naujojo Džersio „Nets“ klube. Per 56 praėjusio sezono rungtynes 24 metų 201 cm ūgio krepšininkas rinko po 6,3 taško, atkovodavo po 2,6 kamuolio ir atlikdavo po 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų