REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ewex dainuoja apie meilę: laimingą ir ne

Išleistas debiutinis EWEX albumas „IŠparDUOTA“ . Tokių hitų kaip „Judink savo kūną“, „Gera būt šalia“ bei „Pažadai“ atlikėja „išparduoda“ beveik dviejų metų darbą – kartu su muzika išgyventus jausmus ir paslaptis.

REKLAMA
REKLAMA

„Albumas neatsitiktinai pavadintas daugiaprasmiškai. Sąmoningas žodžių žaismas padėjo išvengti banalumo bei tapo universaliu. Man „IŠparDUOTA“ reiškia savotišką jausmų išpardavimą, paslapčių išdavimą, kūrybos atidavimą klausytojams. Bičiuliai klausinėjo, kas ir kur mane pardavė, o leidėjai įžvelgė užkoduotą komercinę sėkmę“,- apie albumo pavadinimą pasakojo EWEX.

REKLAMA

Debiutiniame EWEX albume vyrauja dvipusė meilės tema – laiminga ir nelaiminga. Nors 2006 – jų metų HIP – HOP apdovanojimuose EWEX buvo pripažinta geriausia R‘n‘B‘ atlikėja, albume skamba ir kitokio stiliaus kūrinių.

„Nesistengiu įlysti į jokius rėmus, tiesiog įgyvendinu savo idėjas. Koks tai stilius lai muzikos kritikai sprendžia. Aš vadinu tai muzika ir esu patenkinta jos kokybe visomis prasmėmis“,- „Bombonšiui“ teigė atlikėja.

Albumą prodiusavo Donatas Juršėnas- Donciavas iš G&G SINDIKATO, o kartu kūrinius įrašė tokie žinomi atlikėjai kaip Vaidotas Baumila, Pushaz, Wiliux iš SKAMP bei Broo iš JBC.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų