• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Milvokyje vykusioje spaudos konferencijoje „Bucks“ klubas oficialiai pristatė savo naująjį 28 metų 201 cm ūgio puolėją Richardą Jeffersoną.

REKLAMA
REKLAMA

„Neįsivaizdavau, kas vyksta, - teigė R.Jeffersonas. - Kai tai įvyko, jaučiausi nusivylęs, tačiau nusiraminęs ir viską apgalvojęs pajutau malonumą“.

REKLAMA

Paklaustas, ar nusivylimas yra susijęs su miestu, kaip tai tarkim buvo kiniečiui Yi Jianlianui, amerikietis išliko diskretiškas. „Tai neturi nieko bendro su Milvokiu. Galėjau vykti į Bostoną, Los Andželą ar dar kur nors“, - pasakojo puolėjas.

„Kaip minėjau, tai nesusiję su miestu. Tai susiję su tuo jausmu, kuomet tu esi nereikalingas ir tave išmaino. Prisiminiau savo naujokų biržos dieną, kai buvau išsiųstas į „Nets“. Visgi dabar tai įvyko ir nebenoriu vykti į Niudžersį“, - sakė R.Jeffersonas.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad „Bucks“ ekipa į R.Jeffersoną išmainė 20 metų 213 cm ūgio sunkųjį krašto puolėją Y.Jianlianą ir 28 metų 198 cm ūgio lengvąjį krašto puolėją Bobby Simmonsą.

R.Jeffersonas praėjusį sezoną buvo tikras „Nets“ ekipos lyderis. Puolėjas sezono metu sužaidė visas 82 rungtynes ir vidutiniškai per aikštelėje praleistas 39 minutes savo komandai pelnydavo 22,6 taško, atkovodavo 4,2 kamuolio bei atlikdavo 3,1 rezultatyvaus perdavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų