REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2008 m. birželio mėn. 26 –28 d. pratęsiama graži tradicija – kasmetinis Baltijos šalių Tango Festivalis.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos miestai Vilnius, Kaunas, Klaipėda ir Druskininkai bus apimti Tango karštine – skveruose, miesto aikštėse, koncertų salėse, miesto rotušėse – visur bus juntama Tango dvasia. Pernai metais startavęs Tango Festivalis jau spėjo sulaukti ir tarptautinio pripažinimo. Šiemet Tango dvasia ir aistra galės mėgautis ir Druskininkų miesto gyventojai bei svečiai.

REKLAMA

„Pirmasis Festivalis buvo orientuotas daugiau į muzikinę Tango pusę, o šiemet didesnis dėmesys bus skiriamas šokiui, - sakė Baltijos Tango Festivalio meno vadovas Eduardo Gimenez. - Pagrindiniai festivalio tikslai yra supažindinti Europos šalis su Lietuva ir jos didžiausiais miestais, parodant aukštą šokio, dainos ir teatro meno lygį mūsų šalyje ir sukurti kasmetinio tango festivalio tradiciją Baltijos šalyse. Tango fenomeno pagalba siekiame ugdyti visuomenėje jautrumą, atidumą bei pagarbą vienas kitam“.

REKLAMA
REKLAMA

Festivalyje dalyvauja atlikėjai iš Lietuvos, Argentinos, Italijos, Airijos, Ispanijos, Vokietijos, Urugvajaus, Amerikos. Tokios aukšto lygio tango atlikėjų Lietuva dar nebuvo mačiusi.

Tradiciškai Festivalyje bus pristatyti visi tango aspektai: muzika, šokis, poezija, tango teatre, tango kaip sportinis šokis ir tango kaip psichologija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų