REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau rytoj (birželio 19 d.) „Siemens“ arenoje koncertuosiantis Lenny Kravitzas lietuvaičius džiugins itin ilgu pasirodymu. Pasaulinėse gastrolės naujausią solo albumą „It Is Time For A Love Revolution“ pristatantis amerikiečių rokeris ketina groti ne trumpiau nei dvi su puse valandos.

REKLAMA
REKLAMA

Įspūdingus koncertus Taline, Maskvoje ir Kijeve neseniai surengęs Lenny Kravitzas gausią gerbėjų minią džiugins ne tik naujausio albumo kūriniais, bet ir gerai žinomais savo hitais „Are Your Gonna Go My Way“, „Fly Away“ ir kitais. Jo koncertai gerbėjus pakeri originaliomis gitaristo solo partijomis ir išskirtine būgnininkės Cindy Blackman grojimo technika.   

REKLAMA

Lenny Kravitzas garsėja didžiuliais reikalavimais garso kokybei, todėl pasaulinėse gastrolėse paprastai naudoja savo komandos atrinktą garso ir šviesos aparatūrą. Rytoj, jau nuo 6 val. ryto „Siemens“ arenoje bus pradėti montavimo darbai, kurių metu koncertui bus paruošta daugiau nei 11 tonų sverianti garso ir šviesos technika. Šią aparatūrą į Lietuvą gabena 6 autobusai ir 5 vilkikai.

Siekiant užtikrinti aukščiausią koncerto kokybę, į Vilnių taip pat atvyksta beveik 40 asmenų aptarnaujančiojo personalo komanda, kurios maitinimu rūpinsis kartu keliaujanti virtuvė. Pats Lenny Kravitzas ir grupės muzikantai apsistos viename sostinės viešbučių. Kol kas dar nėra žinoma, ar atlikėjas išvyks iš karto po koncerto, ar liks Vilniuje dar vienai dienai.

REKLAMA
REKLAMA

Lenny Kravitzo pasirodymus pasaulinėse gastrolėse dažniausia pradeda jaunos grupės ar atlikėjai. Kadangi toks yra roko žvaigždės pageidavimas, prieš jo pasirodymą Vilniuje žiūrovus „sušildys“ lietuvaičių DJ‘ų kolektyvas „Metal On Metal“.

„Sužinoję, kad Lenny Kravitzas pageidauja, jog prieš jo šou grotų DJ‘ai, atlikėjo agentams nusiuntėme keletą kandidatūrų, – sakė koncertą rengiančios įmonės „SEVEN Live“ komunikacijos vadovas Aivaras Gelžinis. „Džiaugiamės, kad atlikėjas išsirinko vieną populiariausių šokių muzikos komandų „Metal On Metal“, kuri yra žinoma ir už mūsų šalies ribų“.

Šokių muzikos pasaulio galiūnų Fatboy Slim, Pete’o Tongo ir kitų pagyrų sulaukęs sostinės DJ’ų kolektyvas išgarsėjo įrašęs „Datarock“, Timo Deluxe, „New Young Pony Club“ ir „Bloc Party“ hitų remiksus. Prieš Lenny Kravitzo koncertą pasirodysiantys „Metal On Metal“ nariai Tomas, Manfredas ir Džiugas specialiai šiai progai yra paruošę ypatingą programą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų