• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Policija sulaikė prie Vilniaus rotušės veikiantį fontaną užteršusius keturis jaunuolius – vandalus demaskavo vaizdo kamerų įrašai.

REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienio vakarą pačiame sostinės centre visą parą veikiančios vaizdo kameros užfiksavo, kaip vaikinai pripila į fontaną skysčio, nuo kurio suputojo vanduo.

REKLAMA

Į įvykio vietą atskubėję policijos patruliai nedelsiant sulaikė keturis jaunuolius: V.K. (gim. 1983 m.), M.N. (gim. 1984 m.), O.B. (gim. 1984 m.) ir P.G. (gim. 1988 m.).

Pas sulaikytuosius rastas tuščias indų ploviklio „Fairy“ plastmasinis buteliukas. Visi sulaikytieji pristatyti į Vilniaus miesto 3-ąjį policijos komisariatą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Tas, kas viešoje vietoje įžūliais veiksmais, grasinimais, patyčiomis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Vilniaus policijos pareigūnų, sulaikytieji ne tik atsakys už padarytą pažeidimą, bet ir privalės atlyginti materialinius nuostolius.

Piktavaliai į rotušės fontaną, kuris pradėjo veikti gegužės 1 dieną, cheminių priemonių pylė ne kartą.

Miesto tvarkymo skyrius ir fontanus prižiūrinti ir eksploatuojanti bendrovė ,,Vilniaus zunda“ kreipėsi į Vilniaus miesto 3-ąjį policijos komisariatą dėl policijos patruliavimo sustiprinimo senamiestyje, ypač Didžiojoje gatvėje.

Savivaldybė norėtų, kad minėta teritorija būtų įtraukta į patruliavimo maršrutus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų