REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šokių muzikos gerbėjų numylėtinis Marius Ivanovas, žinomas kaip Marius Ivanoff, nebegali atsiduoti tik muzikai ir renginiams. Vienu iš geriausių Lietuvos diskžokėjų vadinamam M. Ivanoff reiškiamos pretenzijos dėl skolų, juo jau susidomėjo ir policija. Apie tai straipsnį paskelbė „Respublika“.

REKLAMA
REKLAMA

Pats diskžokėjas tvirtina, kad jo reikalai su skolomis - pernelyg išpūsti. Piktus gandus esą skleidžia buvęs verslo partneris. Nes keršija.

REKLAMA

Buvęs partneris piktinasi

Daugkartinis šalies diskžokėjų čempionato nugalėtojas. Šokių muzikos lyderis, klubinės kultūros siela. Renginių organizatorius, "atvežęs" į Lietuvą ne vieną pasaulinio garso žvaigždę - taip pristatomas M.Ivanoff. Šokių muzikos gerbėjai jį žino ir kaip neišskiriamo dueto "M.Ivanoff ir Mindaugėlis" narį.

Tačiau elektroninės šokių muzikos organizatorių "Pure Culture" renginių prodiuseris Mindaugas Jonaitis tvirtina, kad M.Ivanoff - ne tik garsus diskžokėjas, bet ne mažiau garsesnis skolininkas.

REKLAMA
REKLAMA

"Įmonės vardu jis ką nors pridaro, ateina sąskaitos faktūros ir įmonė nesupranta, iš kur jos tokios. Atleistas iš įmonės eina ir prisistatinėja, kad jis čia dirba. Virtinė tokių ir panašių dalykų", - "Respublikai" tvirtino anksčiau kartu su diskžokėjumi duetu dirbęs M.Jonaitis.

Jo žodžiais, kūrybine prasme M.Ivanoff nuveikė pakankamai, bet su įsipareigojimais - "absoliučiai nulis". M.Jonaitis nekonkretizavo, tačiau užsiminė, kad dėl diskžokėjo veiklos patyrė žymių nuostolių.

"Įmonė planavo leisti žurnalą. Davė kompiuterius, techniką, išnuomojo biurą Rygoje. Jis pasiima pinigus - ir dingsta. Tai buvo paskutinis atvejis. Bandėme ieškoti, bet neradome. Ir ne mes vieni. Dirbo jis draugo firmoje, direktoriumi. Išsirašė pats sau paskolos raštelį didžiulei sumai ir dingo", - pasakojo M.Jonaitis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

"Esu padavęs jį į teismą"

Pretenzijų M.Ivanoff turi ir žinomas prodiuseris Gytis Daugėla. Su juo, šiuo metu esančiu Singapūre, "Respublikai" pasikalbėti nepavyko. "Esu padavęs jį į teismą, galėsime pasikalbėti, kai grįšiu", - žinute informavo G.Daugėla.

Diskžokėjumi jau domisi ir policija. Nuo šių metų balandžio 25 dienos M.Ivanovo, kaip skolininko, ieško Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai.

2006 m. rudenį Marius Ivanoff ir Mindaugėlis turėjo reikalų su UAB Skolų išieškojimo biuru. Tąkart bendrovės išplatintame pranešime buvo teigiama, jog diskžokėjai "greitai praras nerūpestingos klubinės publikos pasitikėjimą, nes dauguma jų renginius aptarnaujančių firmų jau nutarė daugiau nesitaikstyti su nuolatiniu apgaudinėjimu ir augančiomis

skolomis".

REKLAMA

Rašyta, kad M.Ivanoff ir Mindaugėlis, atstovaudami UAB "Progresyvūs rinkos sprendimai" bei jos antrininkei UAB "Progresyvi kultūra", įmonėms liko skolingi daugiau kaip 200 000 litų. Esą "daugiau kaip dešimt įmonių juos kaltina klientų lėšų iššvaistymu, sukčiavimu ir tyčiniu vengimu mokėti skolas".

Pripažįsta turįs "skolelių"

M.Ivanoff pats sužinojo, kad juo domisi "Respublika". Pats paskambino ir teiravosi, kokia čia "juodinimo" akcija rengiama. Esą būtent tuo jam grasino M.Jonaitis. "Kalba apie tokius dalykus, kur jis pats yra kaltas", - bėrė diskžokėjas.

REKLAMA

- Tai kuo jūs jam neįtikote?

- Mes su Mindaugėliu atėjome dirbti su savo "brandu" į jo firmą. Kaip artistai ir marketingistai. Paskui prasidėjo visos nesąmonės, kaip Skolų išieškojimo biuras, mus čia pakratė kaip reikiant. Paprašėme iš jo ataskaitų, buvo natūrali mūsų reakcija. Pasakėme: klausyk, Jonaiti, eik tu gal toliau nuo mūsų. Paleidome savo porą projektų, atsisakėme

savo "brando" ir išėjome į kitą. Kad jis nelįstų mums į akis. Tai jis supykęs dabar pradeda mus kaltinti įvairiais dalykais.

- O jūs niekuo dėti. Niekam neskolingi ir panašiai?

- Yra visokių niuansų. Yra projektai, yra apyvartinės skolos, bet kam yra skolelių iš dabartinių mūsų projektų, su visais

yra kalbama, visiems yra mokama. Jei kas turi pretenzijų, mes visą laiką šnekamės. O M.Jonaitis visas savo bėdas bando suversti ant mūsų. Tos firmos, kurios buvo skolingos, priklausė jam.

- Su Gyčiu Daugėla yra tekę turėti reikalų?

- Man asmeniškai yra pretenzija, dėl kurios mes teisiamės. Dar teismas nėra nieko nusprendęs. Jei man bus priteista, aš mokėsiu tą skolą, bet labai abejoju, ar taip bus.

Tomas Beržinskas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų