REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Laukinė moteris“ užkariavo Lenkiją

Neseniai vienų metų gimtadienį paminėjęs „Domino“ teatras ne tik užkariavo Lietuvos publikos širdis, bet ir savo veiklą išplėtė į kaimynines šalis: 2006 metais spektaklis „Laukinė moteris“ buvo pristatyta Latvijoje, 2007 – Estijoje, o šių metų balandžio 24-ąją – Lenkijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Premjeroje – raudoni kilimai

Varšuvoje į spektaklio „Laukinė moteris“ premjerą teatre „Bajka“ rinkosi žymiausi Lenkijos žmonės.

REKLAMA

Patiestas raudonas kilimas, dvidešimties fotografų blykstės, nekantraujantys gauti išskirtinio aktorės Hannos Sleszynskos interviu, minia žmonių – tokia, prabanga dvelkianti, buvo spektaklio „Laukinė moteris“ premjera Lenkijoje.

Juokas be tabu

Sigito Parulskio plunksnos smailumas, režisieriaus Arkadiuszo Jakubiko originalumas ir išmonė, pjesę pritaikant prie Lenkijos gyvenimo realijų, bei garsios lenkų aktorės H. Sleszynskos meistriškumas į premjerą susirinkusiems žiūrovams neleido nuobodžiauti nė minutės.

REKLAMA
REKLAMA

„Sunku patikėti, kad spektaklis su viena aktore, lova ir lėle gali būti toks įspūdingas. Tai pusantros valandos juokas be jokio tabu“, – susižavėjimo neslėpė spektaklio prodiuserė Marina Cydzik.

Paprasta moteris nepaprastame spektaklyje

Po premjeros aktorė H.Sleszynska paklausta, kokia yra ta „Laukinė moteris“, atsakė: „Ji yra normali moteris. Sąmojinga ir pašėlusi. Nori turėti vaikiną, tačiau nekelia gailesčio ir dėl to nesiguodžia. Puikiai su viskuo susitvarko. Neabejotinai sumani moteris – paprasčiausiai faina!“

„Domino“ teatro vadovas Egidijus Baranauskas džiaugiasi, kad spektaklis „Laukinė moteris“ rodomas Latvijoje bei Estijoje, o nuo šiol ir Lenkijoje sulaukia ne mažiau dėmesio nei Lietuvoje bei pritraukia pilnutėles sales žiūrovų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų