• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus oro uosto ir skrydžių bendrovės „flyLAL - Lithuanian Airlines“ interesai susikirto ir internete, kur bendrovės turi vos vienu simboliu besiskiriančius interneto adresus.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus oro uostui priklauso svetainė www.vilnius-airport.lt. Tuo tarpu labai panašus - www.vilniusairport.lt - yra ir būsimo bendrovės „flyLAL Group“ privačių klientų terminalo svetainės adresas, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

REKLAMA

„Sutinku, kad klientams toks interneto adresų panašumas kelia nepatogumų. Tačiau juk ne mes nukopijavome adresą. Be to, su šia skrydžių bendrove esame verslo partneriai: mes reikalingi jiems, jie reikalingi mums“, - komentavo Vilniaus oro uosto atstovas spaudai Arūnas Marcinkevičius.

„flyLAL Group“ vadovas Linas Dovydėnas teigė, kad panašų tinklapio adresą pasirinko dėl oro uosto teritorijoje planuojamo naujo terminalo.

REKLAMA
REKLAMA

„Naujojo terminalo projektui ieškojome tinklalapio. Keleivių terminalas bus Vilniaus oro uoste ir bus jo dalis, todėl natūralu, kad rinkomės tinkamiausią adresą. Kadangi su Vilniaus oro uostu esame labiau partneriai nei konkurentai, nemanome, kad adreso priklausymas „flyLAL Group“ keltų didesnių problemų“, - sakė L. Dovydėnas.

Sklandžiais santykiais Vilniaus oro uostas ir „flyLAL-Lithuanian“ pasigirti negali - jų keliai yra susikirtę ir teisme. Ginčų kilo dėl žemės naujajam terminalui įkurti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų