REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį ketvirtadienį, gegužės 1 dieną, minint tarptautinę darbo žmonių šventę, alternatyvios muzikos klube „Musė“ (Jakšto g. 9, Vilnius) įvyks alternatyvaus roko mini festivalis, kuriame dalyvaus grupės „Moondust“, „Sin.Tec.Sistem“, „Middle Mountain Drive“ ir svečiai iš Latvijos „Black Tea“.

REKLAMA
REKLAMA

„Idėja suorganizuoti šį koncertą buvo brandinama seniai, dar nuo mūsų koncerto Rygoje, kai susipažinom su „Black Tea“ nariais. Be to manome kad Vilniuje seniai buvo koncertas, kuriame vienoje scenoje grotų tiek skirtingos alternatyvaus roko stilistikos grupių“, kalbėjo „Moondust“ gitaristas Dainius, „kadangi mes manome, kad vaikščioti į koncertus, o juo labiau ir juose groti yra darbas, ir nelengvas, todėl pasirinkom tokią iškilią datą. Ta proga kartu pagerbsim sunkiai dirbančius muzikantus bei nemažiau ištvermingus „undergroundo“ klausytojus.“

REKLAMA

„Alternatyva mūsų šalyje yra susiskaldžiusi į smulkias grupeles, ir norėtume, kad visi alternatyvios muzikos gerbėjai žvelgtų į muziką plačiau, o neužsidarytų savo stiliaus rėmuose, todėl šiame koncerte iš žiūrovu tikimės vienodo palaikymo tiek dream rokui, tiek urban metalui“, antrino jam „Sin.Tec.Sistem“ vokalistas Tioma.

Nors grupė „Moondust“ gyvuoja tik pusę metų, ji jau spėjo sudalyvauti festivalyje Demo 2007, Ish Lempos, GaDi 2007, padirbėti apšildant Mr. Jumbo ir grupės „I.R.“ koncertus ir dar keletoje mažesnių ir didesnių renginių Lietuvoje ir už jos ribų. „Sin.Tec.Sistem“ groja urban metal stiliaus muziką, jos nariai yra žinomi Lietuvos roko padangėje, yra laimėję festivalio Demo 2007 pagrindinį prizą. „Middle Mountain Drive“ pasižymi savitu ir Lietuvoje neturinčiu analogų skambesiu bei neapibrėžiamu muzikos stiliumi. Grupė iš Latvijos „Black Tea“ groja Lietuvoje ne itin populiarų dream rock stilių, ir jau vien dėl to verta juos išgirsti.

Įėjimas 15 lt, pradžia 20:00, klubas atsidaro 19:00.

Daugiau informacijos apie klubą.

Daugiau informacijos apie grupes:

www.moondust.lt

http://sintecsistem.frype.lt

http://www.myspace.com/middlemountaindrive

http://blacktea.draugiem.lv

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų