REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę ilsėsimes ilgiau nei dirbsime, tad „Gravity“ šokių savaitgalis irgi prasidės kaip niekada anksti – trečiadienį. Tą vakarą visus į savo diskoteką sukvies deep, soul, funk muzikos „specai“ „Deep Inc“. Renginio centre šį karta bus Bob Sinclar rekomenduojamo Mančesterio dueto „Liquid People“ narys Dan Smith. Tai didžėjus, kuris už mėsainius labiau mėgsta tik lipti ant scenos "bisui". Kaip sako pats, tai nutinka beveik visada.

REKLAMA
REKLAMA

Visai neseniai savo septintąjį gimtadienį atšventęs brolių tandemas „Deep Inc“ į „Gravity“ su savo renginiu grįžta beveik po keturių metų pertraukos. Sugrįžimo proga jie pagavo rimtą house muzikos „žuvį“, kurios svoris beveik 100 kilogramų. Jau netrukus pirmą kartą į Lietuvą atvyksiantis Dan Smith ir "Deep Inc" kartu žada tinkamiausiai pradėti ilgąjį savaitgalį.  

REKLAMA

Diskografijoje – remiksas grupei „All Saints“

Prieš penkerius metus „Liquid People“ išgarsėjo bene garsiausioje pasaulyje house muzikos įrašų kompanijoje „Defected“, kuri vienijo vienas už kitą rimtesnius „houserius“: Bob Sinclar, Martin Solveig, Sébastien Léger. Šiandien „Liquid People“ ne tik dešimtimis skaičiuoja savo albumus, singlus, valdo kelias įrašų kompanijas, bet ir gali pasigirti visame pasaulyje skambėjusiais remiksais, tokioms pirmo ryškumo muzikinės scenos žvaigždėms kaip „All Saints“, Ashanti, „Blondie“, Lucy Pearl ar „Lighthouse Family“.

REKLAMA
REKLAMA

Be galybės teigiamų apžvalgų ir gerbėjų iškeltų rankų Europos, JAV, Azijos klubuose, didžiausio įvertinimo „Liquid People“ sulaukė iš žinomų kolegų. Jų dainas į savo miksus juos įtraukė krūva house muzikos įžymybių, tarp jų Pete Tong, Kerri Chandler, „Groove Armada“, „Soul Central“, Bob Sinclar, Roger Sanchez, Little Louie Vega ir kiti.

„Be jokių kalbų „Liquid People“ yra puikiai žinomi prodiuseriai bei universalūs didžėjai iš D. Britanijos. Savo pasirodymų metu jie sugeba pateikti visą house muzikos paletę nuo klasikinio Niujorko "garažo", Čikagos house, ar Detroit techno iki šiomis dienomis ypač populiaraus Berlyno elektroninės muzikos skambesio“, - trumpai pristato savo svečią „Deep Inc“.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vilniuje tikisi euforijos

Prieš daugiau nei metus gyvai pirmą kartą išgirdę ir susipažinę su „Liquid People“ „Deep Inc“ iš karto užsibrėžė tikslą juos atvežti į Lietuvą. Tiesa, dėl tikrai labai užimtų jų savaitgalių vis nepavykdavo jų prisikviesti. Pagaliau, ištaikęs laisvą datą vidurį savaitės, vienas „Liquid People“ narių galės džiuginti visus soulful house mylėtojus.

„Po pasirodymo Birmingeme mums paskambino žinomas didžėjus Groove Assassin ir pakvietė į „MN2S“ vakarėlį Londone, kuriame kaip tik grojo „Liquid People“. Likome sužavėti jų pasirodymu, ypač sugebėjimu užvesti ir kontroliuoti publiką daugiau nei 4 valandas be jokių atoslūgių. Jiems uždėjus garsiausią „Liquid People“ kūrinį „Hypnotize“ beveik visa salė dainavo kartu. Neprilygstama! Tokios euforijos tikimės ir šį trečiadienį „Gravity“!“, - susižavėjimo neslėpė „Deep Inc“.

Pigesni bilietai – visose BILIETAI LT kasose bei čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų