REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS



„Manchester United”  saugas Cristiano Ronaldo Profesionalių futbolininkų asociacijos buvo išrinktas metų žaidėju.

REKLAMA
REKLAMA

23-ejų metų žaidėjas šį titulą iškovojo antrą sezoną iš eilės. Portugalijos futbolo žvaigždė šiemet žibėjo praktiškai visuose turnyruose – jo sąskaitoje jau 38 įvarčiai (28 iš jų pasiekti Anglijos futbolo pirmenybėse).

REKLAMA

„Aš esu labai laimingas. Tai išskirtinis momentas, man didelė garbė ir malonumas.” - neslėpė džiaugsmo futbolo talentas.

„Kai visą sezoną stengiesi žaisti gerai ir padėti komandai, o sezono pabaigoje PFA įteikia tau apdovanojimą, tai labai motyvuoja dirbti dar sunkiau ir tobulėti. Esu labai patenkintas, bet tai ne tik mano apdovanojimas, komandos draugai man padėjo labai daug. Jie man atliko gerus perdavimus ir aš įmušdavau.”- šlovės vien sau nebuvo linkęs prisiimti „Manchester United” ekipos lyderis.

REKLAMA
REKLAMA

C. Ronaldo rinkimuose įveikė Liverpulio „Liverpool” ekipos duetą Fernando Torresą ir Steve'ą Gerrardą , Londono „Arsenal” dvejetą Cescą Fabregasą ir Emanuelį Adebayorą bei „Portsmouth” vartų sargą Davidą Jamesą.

Jis atskleidė, kad rinkimuose balsavo už sunkiai sustabdomą „Arsenal” puolėją Emanuelį Adebayorą, bet teigė manantis, kad laimėjo tas, kuris ir buvo verčiausias:

„Aš balsavau už Adebayorą, nes manau, kad jam šis sezonas labai sėkmingas. Bet ne ką prasčiau šiais metais atrodo ir Torresas, Fabregasas, daug kitų žaidėjų. Visgi aš manau, kad nusipelniau geriausiojo vardo!” - nesikuklino portugalas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

C. Ronaldo taip pat pretendavo ir į geriausio jaunojo futbolininko apdovanojimą, bet šioje kategorijoje jį aplenkė dvidešimtmetis ispanas Cescas Fabregas, kuris irgi džiaugėsi tuo, kad buvo įvertintas: „Aš labai didžiuojuosi. Tai tikrai prestižinis apdovanojimas.”

„Futbolas yra komandinis žaidimas ir aš labiau norėčiau iškovoti trofėjus su savo klubo draugais, bet visada smagu gauti ir tokio tipo apdovanojimą. Skiriu jį savo komandos draugams, nes be jų nebūčiau laimėjęs” - tvirtino ispanas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų