REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išsiskirsčius grupei „Mango“, visos trys merginos pasuko skirtingais keliais. Lina Kaklytė pasinėrė į šeimyninio gyvenimo džiaugsmus, Vika Perminaitė veda muzikinę laidą televizijoje, o štai Rima Petrauskytė nutarė ieškotis rimto ir solidaus darbo.

REKLAMA
REKLAMA

„Pastaruoju metu nieko neveikiu, tik siuntinėju savo gyvenimo aprašymą įmonėms, kuriose galėčiau ir norėčiau dirbti, einu į darbo pokalbius. Kam teko ieškotis darbo, tas supranta, jog tokie dalykai atima daug laiko ir užtrunka ne vieną savaitę“, - pasakojo pirmąkart darbo pagal įgytą specialybę ieškanti buvusi „mangė“ Rima.

REKLAMA

Nematyti, kad mergina liūdėtų dėl pasibaigusios dainininkės karjeros. Atvirkščiai, plati šypsena išduoda, kad Rima džiaugiasi nauju gyvenimo keliu.

Rima Petrauskytė, „Vakaro žinių“ nuotr.

„Pramogų verslu nebesidomiu. Anądien buvau aplankyti Gintaro (buvęs „Mango“ prodiuseris Gintaras Bendžius, - aut. past.). Pasitaikius progai jo pasiteiravau, kas gi darosi šou pasaulyje? Nes visai nieko nebežinau. Smegenys, matyt, pačios panoro pailsėti nuo muzikinio gyvenimo“, - juokėsi buvusi dainininkė. Ji iš įmonių sulaukia įvairių darbo pasiūlymų. Verslo vadybos ir teisės magistro diplomus turinti R.Petrauskytė labai atidžiai renkasi potencialias darbovietes.

REKLAMA
REKLAMA

„Darbo paieškomis reikėjo anksčiau pasirūpinti. Tačiau tik dabar prisiruošiau... - gūžtelėjo pečiais Rima. - Ieškau darbo su perspektyvomis, tobulėjimo galimybėmis. Jei matyčiau, kad darbas tai gali pasiūlyti, sutikčiau pusmetį ar metus pasidarbuoti ir už mažą atlyginimą“, - sakė Rima.

Paklausta, kaip darbdaviai reaguoja į pokalbį atėjusią buvusią scenos žvaigždę, Rima juokiasi: „Kažkodėl maniau, kad su paskutine „Mango“ daina baigsis ir mūsų populiarumas, žmonės gatvėje nebepastebės. Nežinau, kodėl taip maniau... Juk ir mes norime progresuoti, gyventi.“

Naktį grįžusi iš koncertų Rima sėsdavo prie kompiuterio ir mokydavosi iki paryčių. Dabar mergina džiaugiasi, kad nepalūžo ir sėkmingai baigė mokslus.



Edita Maželytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų