REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno miesto savivaldybė atidarė internetinę svetainę, skirtą niekaip nepradedančiai statyti Kauno arenai. Tinklalapyje bus talpinamos karščiausios naujienos, informacija apie Kauno arenos statybos darbus, rėmimo fondą. Vienas svetainės tikslų - paraginti žmones aukoti pinigus.

REKLAMA
REKLAMA

Kauno savivaldybės išplatintame pranešime spaudai krepšinio sirgaliai raginami paremti miesto pramogų ir sporto rūmų statybas, skiriant sumokėto pajamų mokesčio dalį (iki 2 procentų).

REKLAMA

„Kartu mes galime įgyvendinti nacionalinės Kauno Arenos projektą, tapdami neabejingais rėmėjais,“ - skelbiama pranešime.

„Tegul Nacionalinė Arena tampa kiekvieno mūsų garbės ir sąmoningo pasirinkimo reikalu. Tarpukariu iš aukų buvo pastatytas paminklas Nepriklausomybei – Kristaus Prisikėlimo bažnyčia. Kauno Arena turi tapti mūsų garbingų sporto pasiekimų ir naujų laimėjimų simboliu,“ - skambiais žodžiais sporto rūmai sulyginti su bažnyčia.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto labiausiai užkliuvo paskutinis pranešimo spaudai šūkis - „Vienintelis mūsų pasirinkimas - tikėti ir nugalėti kartu su „Žalgiriu“!“.

Kažin, ar Kauno savivaldybė dėl šios akcijos susitarė su LKL čempionų klubu, ar nutarė prisidengti komandos vardu savavališkai? Be to, arena statoma specialiai „Žalgiriui“ ar kokiu tikslu čia įvelta Kauno komanda?

Kauno arenai skirtą tinklalapį galite rasti paspaudę ČIA.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų