REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos rinktinės ir Maskvos „CSKA“ ekipos lyderis Ramūnas Šiškauskas šiandien buvo paskelbtas naudingiausiu balandžio mėnesio ULEB Eurolygos turnyro krepšininku.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvis įspūdingai rungtyniavo ketvirtfinalio serijoje prieš Pirėjo „Olympiakos“ komandą: per trejas rungtynes su graikais įmetė 56 taškus (vidutiniškai po 18,7 taško) ir surinko iš viso 63 naudingumo balus (vidutiniškai po 21 per kiekvieną susitikimą).

REKLAMA

R. Šiškauskas buvo ne tik rezultatyvus, bet ir labai taiklus – dvitaškius metė 61,5 procentų taiklumu (pataikė 8 iš 13), tritaškius net 62,5 proc. taiklumu (įmetė 10 metimų iš 16), o baudų metimus apskritai metė be klaidų (10 iš 10).

Per visą 20 metų Eurolygos istoriją nuo to laiko, kai pradėjo vykti Finalo ketverto varžybos, tik dviems krepšininkams yra pavykę iškovoti Eurolygos nugalėtojų titulą dvejus metus iš eilės su skirtingomis komandomis. R. Šiškauskas gali tapti trečiasis ir visam laikui palikti pėdsaką Eurolygos metraščiuose, jei jis su Maskvos „CSKA“ klubu Madride sugebės įveikti likusias dvi kliūtis – pusfinalyje Vitorijos „Tau Ceramicos“ barjerą ir finale Tel Avivo „Maccabi“ arba Sienos „Montepaschi“ krepšininkų pasipriešinimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų