• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvių estrados primadona Nijolė Tallat-Kelpšaitė tikriausiai po LNK laidos „Istorijos“ pateks į Lietuvos rekordų knygą. Juk kas dar per savo ilgą muzikinį gyvenimą yra pakeitęs tiek daug partnerių? Jeigu Nelė Paltinienė gyveno tik su dviem vyrais - Paltinu ir Ivanausku, tai mūsų herojė Nijolė Tallat-Kelpšaitė ją pralenkė daug kartų.

REKLAMA
REKLAMA

Nijolė gyveno beveik su visais, su kuriais jai yra tekę dainuoti. Na, o jeigu dainuodavo duetu – tai jau niekas nė nemirktelėjęs kategoriškai teigdavo, kad ji su scenos partneriu ir gyvena. Visas Kaunas nespėdavo sekti jos „karjeros“, o susitikę jos teisėtąjį vyrą Antaną Ignatavičių skubėdavo jam reikšti užuojautas, dėl žmonos „neištikimybės“.

REKLAMA

Tai, žinoma, tik juokai. Nes iš tiesų Nijolė visą gyvenimą buvo tik su savo vienintele ir tikrąja meile Antanu. Jis ją lydėjo nuolat ir visur – kiekviename koncerte stovėdavo užkulisiuose, lydėjo į visas gastroles, kaip toli jos bevyktų. Ir taip ne tik todėl, kad Antanas dirbo kolektyvo administratoriumi, bet ir todėl, kad jis buvo nuostabiausias Nijolės draugas pačia gražiausia prasme.

Tačiau vieną dieną viskas baigėsi. Antanas, niekada garsiai nekalbėjęs ir nesiskundęs širdies problemomis, mirė vos ne ant Nijolės rankų.

REKLAMA
REKLAMA

Bet tai nebus pasakojimas vien apie Nijolės Tallat-Kelpšaitės gedulą ir staiga ją užklupusią vienatvę. Netruks ir elegantiško humoro, kai pasakosime apie tų laikų estrados dainininkų gyvenimą ir aistras.

Šių laikų estrada – visai kitokia. Štai neseniai pasiekė žinia: Gintarė Karaliūnaitė parduoda namą! Namą, apie kurį svajojo nuo tos dienos, kai atsikėlė su mama į Kauną, kurio įrengimui skyrė daugybę laiko ir jėgų. Į ji investavo ne tik pinigus, gautus už parduotą butą, bet ir visą savo meilę bei fantaziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė prisipažino parduodanti savo svajonių namą, nes jį visada įsivaizdavo kaip šeimos būstą. Be to, vienai išlaikyti jį būtų sudėtinga.

Mintys Gintarę jau veda i Vilnių. Ar po skyrybų su antruoju vyru Deividu, kurios įvyks po kelių dienu, ji dar svajoja apie šiltą, jaukią šeimą? O gal ketina būti laisva ir nepriklausoma moteris?

Apie galimybes, kurias suteikia žvaigždžių honorarai, apie plastines operacijas, asmeninį gyvenimą viešumą – „Istorijose“ šeštadienį, 17.45 val., per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų