REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Cavaliers” komandą krečia traumos, o kelią į pergales pastaruoju metu rasti vis sunkiau. Ekipos lyderį LeBroną Jamesą pradėjo kamuoti nugaros skausmai, kurie neleidžia krepšininkui žaisti pagal visas savo galimybes. Kaip visi žinome, ši ekipa yra labai priklausoma nuo savo lyderio, ir jam iškritus iš rikiuotės komandos žaidimas pradeda strigti.

REKLAMA
REKLAMA

Kol kiti „Cavaliers“ krepšininkai dirba per treniruotes tobulindami savo žaidimo įgūdžius, Karalius Jamesas yra priverstas gydytis savo skaudamą nugarą. LeBronas buvo išleistas iš Klivlendo ekipos pirmadienio treniruotės tam, kad galėtų suteikti poilsio savo nugarai. Jos skausmai padidėjo pastaruoju metu, ypač per neseniai vykusias rungtynes su Čikagos „Bulls“ ekipa. Per šias rungtynes krepšininkas minutės pertraukėlės metu net negalėjo sėdėti ant atsarginių žaidėjų suolelio.

REKLAMA

Ši L. Jameso trauma yra labai bloga žinia „Cavaliers“ ekipai. Komanda vis dar kovoja dėl ketvirtos vietos savo konferencijoje, kuri leistų turėti namų aikštės pranašumą pirmajame atkrintamųjų varžybų etape.

Klivlendo klubas pralaimėjo penkerias iš paskutinių septynerių rungtynių ir vis dar negali būti ramūs dėl ketvirtos vietos rytuose, kur kovoje dėl jos pagrindiniai konkurentai yra Vašingtono ir Filadelfijos klubai.

REKLAMA
REKLAMA

„Cavaliers“, kurie nežais iki trečiadienio rugtynių su Niudžersio klubu, tikisi pailsėjusio lyderio pagalbos likusiuose įnirtinguose sezono pabaigos mūšiuose. Kai treneris Mike‘as Brownas atleido savo „Visų žvaigždžių“ rungtynių puolėją nuo ekipos treniruotės, L.Jamesas gavo šiek tiek poilsio savo nuvargusiai nugarai. Tačiau nepaisant to, jis vis tiek atliko keletą metimų į krepšį.

„Aš liepiau jam tiesiog likti namie ir žiūrėti televizorių“ – sakė Klivlendo komandos treneris žvelgdamas į savo žvaigždę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

LeBronas niekada nebuvo atskleidęs, kokio rimtumo yra jo trauma iki paskutinių „Cavaliers“ ekipos rungtynių su Čikagos „Bulls“. „Cavs“ antrajame kėlinyje turėjo septyniolikos taškų pranašumą, bet tada Jamesas pajuto milžiniškus nugaros skausmus. Klivlendo ekipa likusi be savo lyderio įkrito į duobę, kuo pasinaudojusi „Bulls“ komanda ištirpdė pranašumą. Tada grįžęs LeBronas, pirmaujantis NBA lygoje pagal taškus įmestus ketvirtajame kėlinyje, atrodė tarsi nesavas. Jis prametė visus penkis savo metimus, įskaitant ir lemiamu galėjusį tapti paskutinį šūvį. „Cavaliers“ pralaimėjo. Kitame mače su Orlando ekipa Karalius Jamesas vėl negalėjo padėti ekipai ketvirtajame kėlinyje ir ekipa patyrė dar vieną nesėkmę. LeBronas vėl skundėsi, kad jo nugara buvo surakinta.

Klivlendo vunderkindas nenori praleisti daugiau nė vienų rungtynių ir tiki, kad poilsis bus tik į naudą. Jis tikisi, kad tas kelių dienų atsipūtimas suteiks jėgų galingam sezono finišui. „Tai kažkas mažo, ko tau reikia dideliems darbams“ – apie poilsį kalbėjo L. Jamesas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų