REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Brangiausias Lietuvoje parduodamas butas yra sostinės Vokiečių gatvėje esantys 97 kvadratinių metrų ploto apartamentai, už kuriuos prašoma 13 mln. litų.

REKLAMA
REKLAMA

Antroje vietoje yra Gedimino prospekte, buvusiame „Vilniaus“ viešbutyje įrengtas beveik 400 kvadratinių ploto butas, įvertintas 10 mln. litų, o trečioje - 438 kvadratinių metrų ploto komplekse „Nida“ esantis butas, parduodamas už 8 mln. litų, skelbia žurnalas „Veidas“.

REKLAMA

Iš Kaune parduodamų butų daugiausiai - 2,5 mln. litų - prašoma už vieną centre esantį butą, antroje vietoje šiame mieste yra butas Laisvės alėjoje, už kurį prašoma 1,65 mln. litų, o trečioje - Žaliakalnyje, J.Žemgulio gatvėje esantis butas, už kurį norima 1,56 mln. litų.

Klaipėdoje brangiausias šiuo metu parduodamas butas yra Taikos prospekte - už jį prašoma 4,88 mln. litų. Antroje vietoje pagal šį rodiklį uostamiestyje yra butas Kauno gatvėje (3,2 mln. litų), o trečioje - apartamentai Turgaus gatvėje (3,1 mln. litų).

REKLAMA
REKLAMA

Brangiausi Šiauliuose ir Panevėžyje parduodami butai neviršija 1 mln. litų.

Palangoje už vieną 76 kvadratinių metrų butą prašoma net 1,99 mln. litų, o Trakuose vienas Ežero gatvėje esantis 130 kvadratinių metrų butas parduodamas už 1,69 mln. litų.

Anksčiau brangiausiu Lietuvoje parduodamu butu buvo laikomi apartamentai minėtame sostinės komplekse „Nida“ - už juos buvo prašoma 10,5 mln. litų. Tačiau dabar tokio buto skelbimuose nebeliko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų