REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kyšininkavimu įtariamas buvęs Kauno apskrities viršininko pavaduotojas Virginijus Vizbaras paleistas iš areštinės. Jam skirtas namų areštas, praneša LTV naujienų tarnyba.

REKLAMA
REKLAMA

Ikiteisminiame tyrime dėl kelių valstybinės žemės plotų Kauno apskrityje įtarimai pareikšti 4 asmenims, bet areštinėje buvo likęs vienas Virginijus Vizbaras. Dabar iš areštinės paleistas ir jis.

REKLAMA

„Prašyta pakeisti suėmimą į namų areštą – atitinkamas sąlygas, kurios galėtų pasiekti kardomųjų priemonių uždavinius“, – sakė prokuroras Linas Belevičius.

Namų areštas skirtas šešiems mėnesiams.

Buvęs Kauno apskrities viršininko pavaduotojas, įtariamas paėmęs 100 tūkst. Lt iš dviejų Kauno verslininkių, savo kaltę neigia, bet nuo politikos kol kas žada laikytis atokiau.

„Ar įmanoma dirbti politinio pasitikėjimo darbą po tokių visokių kaltinimų? Juos reikia pirmiausia išsiaiškint, teismas priima sprendimą. Be to, manau, kad ir taip išgyvensiu – turiu ką veikti, turiu profesiją, esu architektas“, – teigia V. Vizbaras.

REKLAMA
REKLAMA

Buvęs Kauno apskrities valdininkas, kuravęs žemės grąžinimo reikalus, iš posto yra pasitraukęs savo noru, taip pat sustabdęs narystę valdančiojoje Liberalų ir centro sąjungoje.

Paskelbus, jog V. Vizbarui už paslaugas dėl žemės sklypo tiesiogiai mokėjo Viktoras Muntianas, pastarasis atsistatydino iš Seimo Pirmininko posto.

Reda Gilytė, Vadimas Vileita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų