REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 30-ąją Vilniaus mokytojų namų kiemelyje vyks Atvelykio labdaros mugė „Angelų vaikai – su meile jums“. Ketvirtą kartą vyksiančią Atvelykio labdaros mugę organizuoja Vilniaus mokytojų namai ir Lietuvos Respublikos Vaiko teisių apsaugos kontrolieriaus įstaiga.

REKLAMA
REKLAMA

Į mugę suvažiuos daugiau kaip 100 vaikų iš 20 šalies specialaus ugdymo mokyklų ir pensionų. Vaikai prekiaus savo sukurtais darbais iš medžio, stiklo, popieriaus, molio, siūlų, šiaudų.

REKLAMA

Mokytojų namų kiemelyje mugė šurmuliuos nuo 11 iki 16 valandos. Jos lankytojų lauks ne tik Angelų vaikai, bet ir įvairiaspalvė programa.

Renginio pradžioje vaikus palaimins kunigas iš Vilniaus Lazdynų parapijos Lie Aleksandro Barelli. Muzikinį pasveikinimą mažiesiems skirs dainininkė Veronika Povilionienė.

Šventės estafetę perims Vilniaus etninės kultūros centras ir folkloro ansamblis „Ratilio“. Mugės dalyviai ridens margučius, mins mįsles, dainuos ir šoks liaudies žaidimus.

REKLAMA
REKLAMA

Po pietų kiemelyje pasklis cirko magija. Susirinkusiems pasirodys “Ąžuolyno meškučių” cirkas bei iliuzionistas  Mantas Wizardas. Šventine nuotaika mugės lankytojus užkrės ir Vilniaus mokytojų namų vaikų populiariosios muzikos studijos „Mikrofonas“ bei vaikų muzikos studijos „Džimba“ jaunieji dainininkai.

14 valandą prasidės ypatinga programos dalis – neįgalių vaikų darbelių aukcionas. Nepraleisti progos įsigyti vaikų darbelių ragins aukciono vedėjas Dainius Martinaitis. Aukciono pabaigoje – Lietuvos balandininkų dovana neįgaliems vaikams – daugiau nei pusšimtis paukščių bus paleisti į dangų, kad nuskraidintų pavasario ir gerumo žinią Lietuvos žmonėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Labdaros mugę vainikuos įspūdingas reginys: vienu metu į orą pakils apie 90 vaikų išmargintų helio balionų.

Labdaros mugės “Angelų vaikai – su meile jums” vyksta du kartus per metus: per Atvelykį ir likus savaitei iki Kalėdų. Įsigydami mažųjų menininkų sukurtus darbelius paremiate šalies vaikus su negalia, drąsinate ir skatinate vaikų saviraišką.

Šios labdaros mugės – tai šventė, kurios vaikai laukia visus metus. Ateikite susitikti su Angelų vaikais, pasidalinkite su jais savo šiluma ir gera nuotaika!

Daugiau informacijos apie renginį ir tikslų programos tvarkaraštį rasite interneto svetainėje www.kultura.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų