REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusią savaitę už gyvūnu teises kovojanti organizacija PETA savo tinklalapyje paskelbė blogiausiai besirengiančių žvaigždžių šešetuką.

REKLAMA
REKLAMA

Be abejo, „neskoningiausiųjų“ laurai šį kartą garsenybėms atiteko ne už skonio stoką, o už kailinių ir odinių rūbų bei aksesuarų pomėgį.

REKLAMA

Jūsų dėmesiui – 6 blogiausieji:

Aretha Franklin. PETA atstovai retoriškai klausia: „Gal bent šiek tiek PA-GAR-BOS gyvūnams?“ Ir pakomentuoja: „Aretha, kai atvykote į „Grammy“ apdovanojimus vilkėdama dar vieną vulgarų kailį, atrodėte taip, tarsi rengtumėtės vaidinti „The Beatles“ dainą „I Am the Walrus“ (angl. „Aš esu jūrų vėplys“). Jūs galėtumėte būti karalienė, bet ar bent ką nors išmanote apie gailestingumą?“

REKLAMA
REKLAMA

Marilyn Manson. Nuo galvos iki kojų apsisukęs oda. Organizacija šųmaikščiai replikuoja, jog Mansono spintoje tiek gyvūnų lavonų, kad užpildytų visas kapines. Ir, tarsi vilkėti nužudytus gyvūnus būtų dar nepakankamai vulgaru, Mansonas sako, kad jis dėvi iš jaučio odos pagamintas kelnes 24 valandas per parą 7 dienas per savaitę vien tam, kad patirtų daugiau sekso malonumo. PETA manymu, jau vien tai paverčia jį seksualinės prievartos šalininku. „Mansonas galėtų būti tikrai jėgiškas rokeris, bet jo drabužių spinta – tai tik pasakojimai apie kraują ir žarnas“, - pastebi organizacija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Eva Longoria. Evai Longorijai stinga gailestingumo. PETA tinklalapyje rašoma, jog su savo bjauriais kailiais ji atrodo kaip Wisterijos gatvės pasipūtėlė. Eva yra ta nusivylusi namų šeimininkė, kuriai verkiant reikalingos skubios skyrybos – su savo stilistu.

Lindsay Lohan. “Aš žinau, kas mane nužudė” – tai ne tik pastarojo Lindsay filmo pavadinimas. Tai ir gyvūnėlių, nužudytų tam, kad ši susireikšminusi mergina galėtų pozuoti su savo kailiniais, nevilties rauda, - pastebima tinklalapyje ir kreipiamasi į aktoriukę, -  Lindsay, patikėk, lapėms, kurios nužudytos elektros srove per analinę angą tam, kad tu galėtum atrodyti puošniai, reabilitacijos kelio nebėra.

REKLAMA

Kate Moss. “Niekas taip nevainikuoja persikūnijimo iš supermodelio į supervalkatą, kaip kailiniai, - drastiškai meta iššūkį stiliaus ikona pripažintai manekenei PETA. – Kate galėtų geriau pasižiūrėti savo apdujusiomis akimis – gal jai vertėtų atsikratyti tų kailių savo spintoje?”

Kylie Minogue. “Ką Kylie Minogue turi bendro su savo pitono odos rankine? Jos abi šaltakraujės, - rašoma organizacijos tinklalapyje. - Ei, Kylie, turėti aksesuarą, pagamintą iš prie medžio prikaltos gyvatės, kuriai gyvai nudiriama oda, visai ne šaunu!”

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų