• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Siekdamas skatinti teigiamą šalies įvaizdžio formavimą, Lietuvos institutas skelbia "LT tapatybės" apdovanojimus ir kviečia visuomenę rinkti labiausiai Lietuvą užsienyje garsinusius žmones, organizacijas bei institucijas.

REKLAMA
REKLAMA

Penktus metus iš eilės vyksiantys rinkimai "LT tapatybė" siekia kuo plačiau įtraukti visuomenę -gyventojai kviečiami aktyviai siūlyti kandidatus nominacijoms, už juos balsuoti interneto svetainėje www.tapatybe.lt.

REKLAMA

Pasak organizatorių, praėjusių metų balsavimo rezultatai atskleidė plačią balsuojančiųjų geografiją.

"Sulaukėme balsų ne tik iš Lietuvos, Airijos, Didžiosios Britanijos, bet ir tolimų egzotiškų šalių. Tikimės, kad tradicija tapę rinkimai skatins lietuvius vienytis, drąsiai atskleisti savo tapatybę ir garsinti Lietuvos vardą visame pasaulyje", - sakė Lietuvos instituto atstovas.

Kaip ir pernai, apdovanojimų komisija paskelbs nominantus penkiose kategorijose - pagrindinėje "LT tapatybės", taip pat sporto, turizmo, kultūros ir verslo kategorijose. Planuojama įteikti ir specialų prizą "Už veržlumą".

REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis etapas, kurio metu bus siūlomi kandidatai, tęsis iki kovo 3 dienos, antrajame bus galima balsuoti už pasiūlytuosius kandidatus. Nugalėtojai paaiškės kovo 14-ąją.

Praėjusiais metais konkurso laureatais tapo režisierius Arūnas Matelis, dainininkė Violeta Urmanavičiūtė-Urmana, sporto galiūnas Žydrūnas Savickas ir bendrovės "Fermentas" generalinis direktorius Viktoras Butkus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų