• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš teismą dėl neteisėto kanapių auginimo stos du Vilniaus rajono ir vienas Lazdijų miestelio gyventojas, uždarosios akcinės bendrovės vadovas.

REKLAMA
REKLAMA

Ikiteisminį tyrimą atlikę Vilniaus rajono policijos pareigūnai nustatė, kad nuo 2004 metų organizuotai veikę įtariamieji Vilniaus rajone, Paberžės seniūnijoje, vieno iš įtariamojo tėvų ūkiniuose pastatuose sumontavo specializuotą įrangą, pritaikytą kanapių auginimui bei džiovinimui. Kanapės vėliau būdavo realizuojamos kaip narkotinė medžiaga.

REKLAMA

Praėjusiųjų metų birželio viduryje policijos pareigūnai aptiko auginamų kanapių plantaciją bei ūkiniuose pastatuose atliko kratą. Jos metu, be specializuotos įrangos, pritaikytos auginti kanapes, buvo rasta 10 kilogramų jau išdžiovintų kanapių.

Vilniaus rajono gyventojams - A.J. ir P.K., abu 33-ejų, bei 35 metų Lazdijų miestelio gyventojui, S.K. pareikšti kaltinimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti.

Pasak Vilniaus apygardos prokuratūros pranešimo, įtariamieji suimti ir teismo laukia Lukiškių tardymo izoliatoriuje kalėjime.

Vienam iš pagrindinių šios nusikalstamos veikos organizatoriui, 35 metų S.K. apribotos nuosavybės teisės į jo turtą.

Bylą nagrinės Vilniaus apygardos teismas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų