REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo gegužės vidurio iš Vakarų Lietuvos jau bus galima nuskristi ir į Airiją bei Didžiąją Britaniją, skelbia  „Vakarų ekspresas“.

REKLAMA
REKLAMA

Kompanijos "flyLAL - Lithuanian Airlines" lėktuvai iš Palangos oro uosto į Dubliną skris kiekvieną trečiadienį ir penktdienį, o ketvirtadienį ir šeštadienį - į Londoną. Tiesa, į skrydis į Dubliną prasidės ne Palangoje, o Vilniuje, tad sostinėje į lėktuvą įsėdę keleiviai Palangoje turės papildomai užtrukti apie valandą laiko.

REKLAMA

"flyLAL" vadovai taip pat žada artimiausioje ateityje pradėti skrydžius tiesioginiu reisu Vilnius - Palanga. Nei kada jie startuos, nei kiek kainuos bilietas "flyLAL" atstovai dar neatskleidžia, nes neva dar nepasibaigė derybos su Palangos oro uostu.

Šią savaitę į Palangos oro uostą pradeda skraidyti ir pirmoji pigių skrydžių aviakompanija - "Norwegian Air Shuttle". Jos lėktuvai iš Palangos į Oslo Rygge oro uostą skirs du kartus per savaitę - antradieniais ir šeštadieniais.

REKLAMA
REKLAMA

Šį šeštadienį Palangos oro uoste vyks iškilminga norvegiškojo reiso atidarymo ceremonija. Pirmuoju reisu iš Norvegijos sostinės į Palangą turėtų atskristi šios šalies verslininkų delegacija.

Artimiausiu metu Palangoje turėtų pradėti leistis ir lėktuvai iš Rusijos. Pasak oro uosto direktoriaus Leono Kvietkausko, šiuo metu yra tvarkomi techniniai dokumentai dėl skrydžių maršrutu Maskva - Kaliningradas - Palanga. L. Kvietkauskas prognozavo, kad Rusijos aviakompanija į Vakarų Lietuvą pradės skraidyti balandį.

Anot L. Kvietkausko, šiuo metu taip pat deramasi su viena Vokietijos aviakompanija dėl reiso Palanga - Hamburgas, tačiau jokių susitarimų dar nepasiekta. Tokį maršrutą siūlyta atidaryti ir bendrovei "flyLAL", tačiau tai jos nesudomino.

Martynas Vainorius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų