• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norint išprašyti liūdnai pagarsėjusį krepšininką Gintarą Einikį iš Kretingos gatvėje gyvenančios sugyventinės namų prireikė papildomų policijos pajėgų. Nuolat į nemalonumus su teisėsaugininkais įsiveliantis vyras sutramdytas tik panaudojus antrankius ir ašarines dujas, rašo „Vakarų ekspresas“.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak dienraščio, uostamiesčio policininkai su G. Einikiu kovojo ankstų pirmadienio rytą. Iš pradžių Klaipėdos VPK gavo pranešimą, kad viename Kretingos gatvės 49 namo bute triukšmaujama. Į įvykio vietą atskubėję policininkai laiptinėje jokių garsų neišgirdo, tad į butą nėjo.

REKLAMA

Netrukus buvo sulaukta dar vieno skambučio. Skambinusi moteris piktinosi, kad vyras ją muša, o pareigūnai neskuba jos gelbėti.

Minėtame bute policininkai aptiko neva miegantį G. Einikį. Jo sugyventinė Jurgita Narmontienė teigė, kad buvęs krepšininkas tik apsimetinėja miegantis.

Policininkai G. Einikį vėl tramdė tame pačiame Kretingos gatvės namo bute, į kurį jiems dėl tos pačios priežasties yra tekę važiuoti ir prieš kelis mėnesius.

REKLAMA
REKLAMA

G. Einikis atsisakė su patruliais važiuoti į komisariatą ir jiems pasipriešino. Norint jį sutramdyti prireikė kolegų pastiprinimo. Buvo panaudotos ašarinės dujos, antrankiai. Kaip klostėsi įvykiai, teko stebėti ir mažametei J. Narmontienės dukrai.

Uostamiesčio 2-ajame PK triukšmadariui surašytas protokolas dėl pasipriešinimo policininkams. Už šį pažeidimą numatoma bauda iki 500 litų arba administracinis areštas iki 30 parų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų