• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dramblio Kaulo Kranto futbolininkai tapo antraisiais Afrikos futbolo čempionato pusfinalio dalyviais. Jie ketvirtfinalyje ką tik 5:0 (1:0) sutriuškino Gvinėjos nacionalinę komandą.

REKLAMA
REKLAMA

Dramblio Kaulo Krantas - Gvinėja 5:0 (1:0)

Įvarčiai: 1:0 Kaderas Keita (35), 2:0 Didier Drogba (70), 3:0 Salomonas Kalou (73), 4:0 Salomonas Kalou (81), 5:0 Bakari Kone (86).

REKLAMA

Antrą kėlinį Gvinėjos futbolininkai pradėjo labai ryžtingai ir buvo tiesiog uždarę rungtynių favoritus jų aikštės pusėje. Tačiau Dramblio Kaulo Kranto rinktinė ramiai gynėsi, prie jų vartų pavojus nekilo nė karto. Gvinėjos ekipos ryžtą "drambliai" atšaldė kontratakomis. Iš pradžių Salomonas Kalou galva iš idealios padėties nepataikė į vartus, tačiau 70 min. iniciatyvos ėmęsis Dramblio Kaulo Kranto rinktinės kapitonas Didier Drogba buvo negailestingas. Jo individualus reidas baigėsi taikliu smūgiu į vartus. Nespėjo Gvinėjos futbolininkai apsiprasti su mintimi, kad jiems reikia jau 2 įvarčių, kai mačas iš esmės baigėsi. 73 min. po D. Drogbos perdavimo S. Kalou suklaidino varžovų vartininką ir neskubėdamas tiesiog įsivarė kamuolį į vartus. Tuomet D. Drogba buvo pakeistas, o jo komandos draugai ramiai pribaigė pakrikusius varžovus.

Rytoj - likę du ketvirtfinalio mačai: čempionų titulą ginantis Egiptas - Angola ir Tunisas - Kamerūnas.

Pusfinalyje turnyro šeimininkė Gana kovos su Tunisu arba Kamerūnu, o Dramblio Kaulo Krantas - su Egiptu arba Angola.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų