• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2007 m. lapkričio pradžioje Darbo partijos frakcijos nariai siūlė perskirstyti Valdovų rūmų atstatymo darbams numatytus asignavimus ir skirti 30 milijonų litų Kultūros ministerijos numatomai Lietuvos kultūros infrastruktūros plėtros bei kultūros politikos įgyvendinimo programai vykdyti, tačiau jų pasiūlymus blokavo valdančiosios partijos.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar Seimui skyrus 45 mln. litų Valdovų rūmams, Darbo partija prisiminė seną nuoskaudą. Darbo partijos frakcijos seniūnė Virginija Baltraitienė teigia, kad Finansų ministras Rimantas Šadžius veidmainiauja teigdamas, kad Seimas nusprendė skirti 45 mln. litų Valdovų rūmų statyboms .

REKLAMA

"Prieš biudžeto tvirtinimą socialdemokratai įvairiais būdais spaudė Seimo narius, kad jie balsuotų už Valdovų rūmams skiriamas lėšas, nes tai yra jų garbės pirmininko Algirdo Brazausko projektas. O šiandien bando visus įtikinti, kad taip nusprendė Seimas. Šias lėšas skyrė valdančiosios partijos kartu su konservatoriais, kurie balsavo už biudžetą. Taip pat šalies prezidentas, kuris šį biudžetą patvirtino", – sako Darbo partijos frakcijos seniūnė Virginija Baltraitienė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų