• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vos prasidėjus teismų maratonui dėl moralinės žalos atlyginimo skausmų sukaustyta Dalia Budrevičienė vėl atsidūrė ligoninėje, rašo „Lietuvos žinios“.

REKLAMA
REKLAMA

Kone keturis mėnesius ligoninėse su mirtimi kovojusi, net penkias sudėtingas operacijas išgyvenusi, po to sveikatą sanatorijoje bandžiusi atgauti D.Budrevičienė - ir vėl gydytojų rankose. Praėjusį penktadienį, kai Panevėžio apygardos teisme kaimynės prisiekinėjo šią moterį netvarkingai gyvenus, priepuolio ištikta D.Budrevičienė iš savo namų Krekenavoje greitosios medikų buvo išvežta į Panevėžio apskrities ligoninę.

REKLAMA

Palaužė stresas

Ligonės vyras Algirdas Budrevičius džiaugėsi, kad šįkart jo žmona neprarado sąmonės, pati kvėpuoja, tačiau yra kamuojama aukštos temperatūros, gydoma lašinėmis, bemaž nieko negali valgyti. Kokia konkreti liga užklupo jo žmoną, A.Budrevičius teigė iš medikų konkrečiai neišgirdęs. Jo žiniomis, tai nervinio pobūdžio sutrikimas, darsyk patvirtinantis, kad D.Budrevičienės ligos priežastis – stresas, rašo „Lietuvos žinios“.

REKLAMA
REKLAMA

Kaimynės nebesisveikina

Paklaustas apie tai, ar D.Budrevičienė žinojo, kad teisme liudys jų kaimynės, A.Budrevičius atsakė neigiamai. "Su jomis, beje, kaip ir su visomis kitomis, visą gyvenimą puikiai sugyvenome, šventėme vieni kitų gimtadienius. Kai Dalia susirgo, šios rūpinosi jos sveikata, manęs nuolat klausinėdavo apie žmonos būklę", - tvirtino ligonės vyras.

Anot jo, santykiai su teisme liudijusiomis moterimis pakito po to, kai laikraščiai parašė, kad buvęs D.Budrevičienės advokatas Kęstutis Čilinskas siūlo jai su buvusiu darbdaviu - "Krekenavos agrofirma" - teistis dėl moralinės žalos atlyginimo. Buvo pabrėžiama, kad advokatas mano, jog verta bylinėtis dėl pusės milijono litų. "Nuo to laiko kaimynės pradėjo net su manimi nebesisveikinti", - pakitusius savo ir kaimynių santykius apibūdino A.Budrevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų